Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівську РЛС залучать до роботи для НАТО і Росії

Мукачівську РЛС залучать до роботи для НАТО і Росії
Українська радіолокаційна станція в місті Мукачево Закарпатської області буде залучена до роботи в контексті переговорів Росії і НАТО щодо системи протиракетної оборони. НАТО готове запропонувати...

Українська радіолокаційна станція в місті Мукачево Закарпатської області буде залучена до роботи в контексті переговорів Росії і НАТО щодо системи протиракетної оборони.

ВІДЕО ДНЯ

НАТО готове запропонувати Україні співпрацю разом з Росією у сфері протиракетної оборони (ПРО). Про це 3 листопада заявив генсек Північноатлантичного альянсу Андерс Фог Расмуссен.

Генсек Альянсу не виключає, що українська радіолокаційна станція в закарпатському місті Мукачеве буде залучена до роботи в контексті переговорів Росії і НАТО щодо системи ПРО.

Реклама

"Я говорив про співпрацю з Росією, але мені здається, що це запрошення має бути відкрите для наших євроатлантичних партнерів. Тобто, це теж запрошення і Україні, якщо Україна того побажає. Ми не виключаємо цієї можливості", - сказав Расмуссен.

Зазначимо, незважаючи на те, що Україна законодавчо закріпила позаблоковий статус, у НАТО це розглядають як "сповільнення" процесу набуття членства в Альянсі. Представник НАТО Роберт Сіммонс прогнозує, що на певному етапі Україна все ж таки приєднається до блоку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно