Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Негода створила у Мукачеві водні атракціони для дітей

Негода створила у Мукачеві водні атракціони для дітей
ВІДЕО ДНЯ

Вчорашня негода наробила у Мукачеві чимало біди. Крім повалених дерев та розтрощених машин, у місті після зливи утворилися "водні атракціони".

У мікрорайоні Доси, на вулиці Одеській 5а, у капітально відремонтованому міжквартальному проїзді, ремонт якого обійшовся громаді міста в круглу суму, замість дороги вимощеної бруківкою, громада отримала озеро вимощене бруківкою, поки що без риби, та дитячий майданчик на воді. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Кармазин.

Реклама

"Очевидно, що люди які проектували та виконували роботи не задавались ціллю виконати роботи якісно та згідно ДБН, а люди які винаймали працівників, оплачували та приймали роботи, не мали на меті виконати роботи для людей якісно і на довгі роки!", – зауважує чоловік.

Читайте також:
На парковці позаду мукачівської ратуші стіна розтрощила п’ять автівок
Реклама

Мешканці мікрорайону обурені тим, що влада яка згадала за них вперше за п’ятдесят років, упорядкувала двори багатоповерхівок, які доведеться ремонтувати уже після наступної зими.

"Дитячий майданчик збудований для знущання над дітьми, дітям треба вдягати рятувальні круги, щоб там гратися, система водовідводу не працює, люди змушені долати водні бар’єри по дорозі додому, новий асфальт укрився тріщинами, а подекуди і ямами. Недовго мешканці мікрорайону насолоджуватимуться відсутністю ям", – зазначає Олександр Кармазин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно