Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На факультеті туризму УжНУ – жнива

На факультеті туризму УжНУ – жнива
ВІДЕО ДНЯ

Завершення навчального року у виші недаремно порівнюють із жнивами – найвідповідальнішим періодом у роботі трударів полів. На факультеті туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського національного університету – флагмана вищої освіти у регіоні – закінчується річний цикл підготовки бакалаврів та магістрів та починається підготовка до гідного прийому нового поповнення.

Цьогоріч факультет, за словами його декана, кандидата географічних наук, доцента Габчак Наталії Францівни, закінчили 60 бакалаврів та 21 магістр.

Реклама

Наприкінці червня тут завершувався відповідальний процес захисту дипломних робіт перед екзаменаційною комісією на чолі із головою – заступником директора департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації, кандидатом педагогічних наук Гайдуром Михайлом Івановичем.

За роки навчання студенти факультету, яких тут понад чотириста і які здобувають спеціальності «готельно-ресторанна справа», «туризм» за рівнем бакалавр та «магістр з туризмознавства», побували на різних практиках у Польщі, Чехії, Туреччині, Німеччині, Швейцарії, Угорщині, Словаччині, Австрії, США, ОАЕ, Таїланді…

Реклама

Студенти продемонстрували глибокий рівень як теорії, так і практики, а це означає, що у життя входить кваліфікований загін фахівців, які опікуватимуться сферою туризму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно