Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські вибори – 2010. Війна за “мажоритарку” (Частина третя)

Мукачівські вибори – 2010. Війна за “мажоритарку” (Частина третя)

Мукачівські вибори – 2010. Війна за “мажоритарку” (Частина третя)
Передвиборчий марафон завершується. Кандидати у депутати до Мукачівської міської ради готуються до вирішальної “схватки”. Все це відбувається на фоні скандалів у східних регіонах України про...

Передвиборчий марафон завершується. Кандидати у депутати до Мукачівської міської ради готуються до вирішальної “схватки”. Все це відбувається на фоні скандалів у східних регіонах України про додаткові бюлетені та можливу фальсифікацію виборів. Важко спрогнозувати ситуацію на мажоритарних округах Мукачева, де боротьба йде за кожен голос.

ВІДЕО ДНЯ

Пропонуємо нашим читчачам заключний матеріал з циклу “Мукачівські вибори — 2010. Війна за "мажоритарку”.

Не складає великих проблем спрогнозувати результат у виборчому окрузі №5. Тут участь у виборах бере директор Гуманітарно-педагогічного коледжу Мукачівського державного університету.

Реклама

Складається таке відчуття, що майже весь викладацький та студентський склад МДУ подався у політику. Майже на кожній дільниці можна знайти одного а то й по двох представників від єдиного в Мукачеві університету.

Інгрі Туріс, Сергій Товканець, Василь Гарагонич, Надія Кампов, Святослав Жуков - ось неповний список всіх викладачів МДУ, котрі боротимуться за довіру людей.

Реклама

До речі, Надія Кампов, також як і Іван Кушнір, балотується до міської ради по цьому округу. Та навряд чи зможе скласти йому конкуренцію. Статут фаворита та лідера перегонів у Івана Івановича безперечний, тож "єцівському бійцю" не доведеться особливо докладати зусиль, щоб обігнати своїх восьмох конкурентів.

Цьогорічне протистояння в Мукачеві можна охрестити просто: “Всі проти ЄЦу”, і справа не тільки в тому, що провладна партія намагається захопити всі крісла у міській раді,а в тому, що єдиноцентристи Мукачево (яким вони вже десять років керують) намагатимуться утримати в своїх руках.

Цікаво буде поспостерігати за боротьбою на виборчому окрузі №17. Тут фаворитом виступає Іван Сенько, а протистоїть йому представниця “Фронту Змін” Олена Герц. На думку аналітиків ситуація тут не виглядає так однозначно, як здавалось на початку перегонів, і довіра до Сенька різко падає.

Реклама

Наші аналітики зробили свій прогноз на найближчі місцеві вибори. А чи справдиться він - покаже час і волевиявлення людей...

Віктор Січовий

Фото з Інтернету

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно