Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В одному із закарпатських сіл переобладнають в’їзди в двори і облаштують тротуари

В одному із закарпатських сіл переобладнають в’їзди в двори і облаштують тротуари

В одному із закарпатських сіл переобладнають в’їзди в двори і облаштують тротуари
ВІДЕО ДНЯ

Автодорога від села Петрово до контрольно-пропускного пункту "Велика Паладь" протяжністю одинадцять з половиною кілометрів зараз інтенсивно оновлюється. Мета дорожників – завершити цілий комплекс ремонтних робіт уже у вересні. Адже наступного року планується сполучити село Велика Паладь Виноградівського району Закарпаття з угорським селом Нодьгодош. Прикордонний перехід через спільний українсько-угорський кордон так і називатиметься "Велика Паладь – Нодьгодош". Ця обнадійлива перспектива незабаром стане реальністю, – повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

"Триває поточний середній ремонт існуючої дороги "Чепа – Петрово – КПП "Велика Паладь", – розповідає головний інженер Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Стадник. – Комплексні роботи ведуться, починаючи від Петрова до самого КПП. Тендер виграла фірма САТ "Україна". Кошторисна вартість об’єкта – 166 млн. гривень. У нинішньому році буде профінансовано 110 млн. Заплановано здійснити асфальто-бетонне покритя товщиною 8 см по проведенню регенерації нині існуючого покриття дороги з додаванням нових щебеневих матеріалів і цементу.

Реклама

На цьому відрізку автошляху працюють ще три субпідрядні організації, які також ремонтують мости, виконують земляні роботи і укладають асфальт. Така вузька спеціалізація гарантує високу якість.

"Буде влаштовано земполотно і дорога буде розширена до параметрів існуючої четвертої категорії, – каже головний інженер. – Заново проведуть водовідведення, будуть розширені і поновлені мости та труби, в загальній кількості одинадцять штук. Ще одна приємна новина: у селах переобладнають в’їзди в двори і влаштують тротуари".

Реклама

Роботи планують закінчити у вересні. Нова дорога відкриє рух легкового транспорту і пішоходів на кордоні двох держав. Згідно з домовленістю між урядами України та Угорщини, прикордонна інфраструктура буде зведена на угорському боці.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно