Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорськомовних випускників УжНУ привітав Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа

Угорськомовних випускників УжНУ привітав Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа

Угорськомовних випускників УжНУ привітав Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа

У п’ятницю, 30 червня, Ужгородський національний університет відвідав Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа. Разом із керівництвом вишу він взяв участь в урочистостях із нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам Українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ. Про це повідомляє «Медіацентр УжНУ».

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі з проректорами Олександром Сливкою, Олександром Рогачем та керівником навчального підрозділу УжНУ Олександром Шпеником, яка відбулася у ректораті, Іштван Грежа відзначив, що йому дуже приємно вітати угорськомовних закарпатських випускників, і розповів, що за два тижні це вже другий його візит на Закарпаття – минулого тижня він узяв участь у подібних урочистостях у Берегові, в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці II. 

Читайте також:
Консула Угорщини відзначили «Золотим ведмедиком»
Реклама

Перший проректор УжНУ Олександр Сливка подякував пану І. Грежі та угорському уряду за багаторічну допомогу, яку Ужгородський національний університет отримує від офіційного Будапешта: «Завдяки нашій тісній співпраці з маленької кафедри історії Угорщини та євроінтеграції виріс і став на ноги цілий Українсько-угорський навчальний інститут, який готує для потреб Закарпаття фахівців 5 спеціальностей».

«Ми хотіли б продовжити надавати допомогу вашому університету й надалі, - відповів І. Грежа. – Те, чого ми разом за кілька останніх років змогли досягти в УжНУ, – це наш спільний успіх. І це наслідок не тільки хороших стосунків між Ужгородом і Будапештом, а загалом – добросусідських відносин між Україною та Угорщиною».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно