Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Проводиться розслідування щодо вибуху у Мукачеві

Проводиться розслідування щодо вибуху у Мукачеві
Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області проводить розслідування причин вибуху, що стався у м. Мукачеві на вул. Першотравнева набережна,4, увечері 13 жовтня. Внаслідок надзвичайної...

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області проводить розслідування причин вибуху, що стався у м. Мукачеві на вул. Першотравнева набережна,4, увечері 13 жовтня. Внаслідок надзвичайної події повністю зруйновано 4 та частково 1 квартира п’ятого поверху 70-квартирного будинку. Жертв та осіб, здоров’ю яких завдано шкоду, на щастя, немає.

ВІДЕО ДНЯ

- Спеціально створена комісія наразі відпрацьовує кілька версій, в тому числі і версію вибуху газу, - повідомив її голова, головний державний газотехнічний інспектор Віталій Ляхович. – Усвідомлюючи невідворотність відповідальності, мешканець ймовірного епіцентру руйнації – квартири №33 - дає свідчення, як добре проінструктована особа. На запитання – чи було перевірено перед відлученням кран на стояку?- завчено відповідає: дружина закрила кран на стояку, відкрила кран конфорки газової плити, з метою перевірки піднесла запалений сірник, після чого знову закрила кран на плиті. Хоча, як показує досвід, навряд чи хтось із споживачів залишає газові прилади у своїй домівці достеменно так, як того вимагає інструкція… Виявлені елементи внутрішньої системи газопостачання з пошкодженнями невідомого походження, зокрема кран зі слідами розплавленого металу, наразі досліджуються на предмет характеру пошкоджень. Триває й експертиза природи вибуху, перевіряються всі чинники, що могли його спричинити, адже безпосередньо запаху газу ніхто з мешканців будинку не чув ні до, ні після інциденту. Тільки після отримання відповідей на численні запитання, що їх дасть об’єктивне розслідування, можна буде говорити про істинну причину надзвичайної події, яка сколихнула регіон. Проте ще раз нагадуємо: газ не тільки благо цивілізації, при недбалому користуванні - він джерело й неабиякої небезпеки. Будьте обережні!

Держгірпромнагляд Закарпаття

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно