Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вручення дипломів випускникам: подібного в УжНУ ще не було

Вручення дипломів випускникам: подібного в УжНУ ще не було

Щирі усмішки, танці та слова вдячності: 1 липня в залі Закарпатської обласної філармонії відбулася знакова подія – вручення дипломів про вищу освіту іноземним студентам-медикам.

ВІДЕО ДНЯ

Привітати новоспечених випускників прийшли друзі, батьки, викладачі, ректорський корпус – усіх вітав оркестр. Як повідомляє "Медіацентр УжНУ", ці молоді й перспективні люди приїхали в Україну 6 років тому й почали своє навчання в Луганську, але через війну були змушені переїхати до Ужгорода й продовжити здобувати освіту тут. Щиро зізнаються: УжНУ дав їм незабутній досвід, познайомив з багатьма чудовими людьми.

Після Гімну України з вітальним словом до випускників звернулася проректор із науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел: «Завдяки вам ми впровадили англомовну програму навчання в нашому університеті. Сьогодні вперше можемо назвати вас лікарями. Я впевнена: ви станете чудовими фахівцями, гідними представниками Ужгородського національного університету. Нині дощить, а в Україні вірять: усе, що починається дощового дня, увінчається успіхом, бо після дощу завжди з’являється сонце».

Реклама

Привітав своїх випускників і декан факультету Василь Калій: «Сьогодні великий день: ви – перший випуск медичного факультету № 2. І це знакова подія не лише для університету, а й для всього нашого краю. Тільки молодь може змінити світ – усе у ваших руках. Будьте щасливими й успішними, приносьте добро і допомагайте людям, змінюйте світ на краще».

Вокальними номерами вітали колег їхня викладачка Наталія Леміш та двоє молодших студентів (такого філармонія ще не бачила, бо випускники радості не приховували й пустилися танцювати). Серед вітальних слів прозвучала й повчальна фраза: «Помилки – це нормально. Але не в хірургії». Молодь же радо вигукувала: «We did it!»

Реклама

Трохи ефекту присутності – у відео.

Фото – Харі Крішнана. Відео – Василя Третяка

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно