Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Православний молодіжний табір “Фома” відбувся в Мукачівській єпархії

Православний молодіжний табір “Фома” відбувся в Мукачівській єпархії

Православний молодіжний табір “Фома” відбувся в Мукачівській єпархії
З 17 по 19 жовтня на території Мукачівського професійного аграрного ліцею ім. М. Данканича пройшов тренінговий табір «Фома» для православних молодіжних братств Мукачівської єпархії УПЦ (МП) та...

З 17 по 19 жовтня на території Мукачівського професійного аграрного ліцею ім. М. Данканича пройшов тренінговий табір «Фома» для православних молодіжних братств Мукачівської єпархії УПЦ (МП) та священнослужителів, які відповідають за роботу з молоддю.

ВІДЕО ДНЯ

Захід відбувся з благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, за підтримки голови Воловецької районної державної адміністрації Василя Ковбаски та в.о. директора ліцею Юрія Деркача.

Православний молодіжний табір "Фома" діє як школа молодіжного служіння при Дніпропетровській єпархії УПЦ. Табір названий на честь апостола Фоми, що є покровителем тих, хто вагається у вірі. На прохання відділу у справах сім'ї та молоді Мукачівської єпархії на Закарпаття прибули для проведення виїзного табору заступник голови Синодального відділу соціального служіння та благодійності диякон Іоанн Діденко та керівник табору ієрей Владислав Діханов разом із командою тренірів.

Реклама

Присутні в таборі мали змогу вчитись організувати діяльність групи добровольців на командній та системній основі. Під час проходження навчання були показані в ігровій формі основи для активної роботи молодіжних команд. Показово, що архієпископ Феодор теж долучився до тренінгу та взяв участь у безпосередньому спілкуванні з учасниками. Владика наголосив, що сучасний священик зобов'язаний розуміти труднощі молодої людини та допомагати їй долати їх, бути доступним комунікабельним та освіченим, показувати приклад духовного життя.

Протоієрей Віктор Палош

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно