Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Через махінації двоє чоловіків залишилися без машин

Через махінації двоє чоловіків залишилися без машин
ВІДЕО ДНЯ

Напередодні, на митному посту «Вилок» Закарпатської митниці ДФС працівники митниці вилучили в українця «SKODA OCTAVIA» із польською реєстрацією. Причина – подання митному органу, як підстави для переміщення автомобіля документів, що містять неправдиві відомості.

Проходив митний контроль чоловік по «зеленому коридору». Як підставу для переміщення через митний кордон України транспортного засобу, чоловік подав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та довіреність на право користування.

Реклама

Під час митного контролю при перевірці поданих українцем документів виникли сумніви щодо достовірності довіреності на право користування автомобілем, – повідомляє ДФС у Закарпатській області.

У результаті проведених аналітично пошукових заходів Закарпатською митницею ДФС було направлено запит на адресу польського нотаріуса, з метою підтвердження чи спростування інформації щодо достовірності довіреності. З отриманої відповіді стало відомо, що нотаріус доручення не оформляла, тобто воно є підробленим.

Реклама

Крім того, вчора угорець заїхав у зону митного контролю на транспортному засобі марки «RENAULT» із польською реєстрацією. У ході здійснення митного контролю при огляді автомобіля за участю експерта, були виявлені зварювальні шви в районі номерного коду автомобіля та в подальшому була встановлено, що деталь із номерним знаком кузова була вварена не заводським способом.

Таким чином дії українця та угорця мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Загальна вартість автомобілів становить понад 80 тис грн. Автомобілі вилучені до рішення суду.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно