Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найвідоміший холостяк України Іраклі Макацарія розповів ужгородкам про ідеальне весілля

Найвідоміший холостяк України Іраклі Макацарія розповів ужгородкам про ідеальне весілля

Найвідоміший холостяк України Іраклі Макацарія розповів ужгородкам про ідеальне весілля
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 9 липня, в Ужгороді відбувається 8-й Закарпатський Парад Наречених. Особливістю цьогорічного дійства стала участь зіркового гостя – героя 6-го сезону популярного телепроекту «Холостяк» Іраклі Макацарія.

Напередодні Параду в історико-культурному центрі «Совине гніздо» відбулося живе спілкування із популярною в Україні зіркою з грузинським корінням. Іраклі Макацарія є й продюсером та працює в кіноіндустрії Грузії, про що також розповів ужгородським шанувальникам.

Реклама

Модератором зустрічі став один із організаторів Закарпатського Параду Наречених – Сергій Денисенко.

Найбільше містян цікавили питання особистого характеру. Зокрема, запитували гостя про ідеальну дівчину та риси, які вона повинна проявляти, а також про те, чи вродливі в Ужгороді дівчата, на що Іраклі, звісно, дав ствердну відповідь.

Реклама

«Мені дуже приємно перебувати тут. Спасибі за інтерес. Я думаю, що Парад Наречених – весела традиція, яка заряджає позитивом. Упевнений, що всі дівчата з дитячих років мріють про ідеальне весілля. Чоловіки не настільки романтичні, щоб сидіти і фантазувати, яким буде торт чи одяг, а от для дівчини – дуже важлива дата», – зауважив Іраклі.

Зірковий гість поділився, що в Грузії раніше популярним був досвід робити великі весілля – по 2-3 тисячі гостей. На таких весіллях, бувало, часто наречені навіть не були знайомі з більшістю осіб.

Іраклі Макацарія розповів, що вважає більш правильним, коли весілля невелике, адже тоді можна розділити радість важливого дня тільки з близькими, які щиро раді за молодят: «Для мене весілля – це коли гості розділяють ваше щастя. Я вважаю, що воно має бути в колі близьких людей, а не має переходити в парад».

Реклама

Головним Іраклі вважає, що втіленням кожного кохання має бути продовження роду, та навіть поділився бажанням мати троє дітей, зокрема першою доньку.

Іраклі Макацарія сказав, що, гуляючи Ужгородом, помітив у місті багато маленьких дітей. «Більшого багатства за дітей немає. В мене одна сестра – і це велика опора. Чим більше таких близьких людей є поруч, тим людина стає сильнішою. Я знайшов багато спільного в грузинській і українській націях – цінуємо дружбу і сімейні стосунки», - коментує гість Параду Наречених.

Поспілкуватися з популярною в Україні та Грузії зіркою краяни зможуть у фінальній частині Закарпатського Параду Наречених, який відбудеться сьогодні о 19:00 на території Ужгородського замку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно