Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трьом вулицям Мукачева дали імена

Трьом вулицям Мукачева дали імена
Уже традиційно в другій половині року першим на порядку денному 64-ї сесії Мукачівської міської ради 5 скликання стояло питання про внесенні змін до бюджету міста 2010 року. Збільшено обсяг доходів...

Уже традиційно в другій половині року першим на порядку денному 64-ї сесії Мукачівської міської ради 5 скликання стояло питання про внесенні змін до бюджету міста 2010 року. Збільшено обсяг доходів спеціального фонду міського бюджету.

ВІДЕО ДНЯ

Сесія внесла зміни до Програми розвитку матеріально-технічної бази закладів культури і мистецтва Мукачева на 2010 рік. Виділено кошти на поточний ремонт даху міської картинної галереї. Ухвалено Програму підтримки, підготовки та реалізації проектів транскордонного співробітництва в сфері туризму Мукачева на 2011- 2012 роки, за якою створюватимуться нові туристичні маршрути, поширюватиметься інформація про туристичну привабливість Мукачева тощо.

Депутати ухвалили рішення присвоїти трьом запроектованим вулицям (колишня територія центрального водозабору на вул. Духновича) майбутнього житлового кварталу індивідуальної малоповерхової забудови назви: видатного мукачівського ботаніка і флориста, професора Антонія Маргітая (наша газета в № 26 за 23 вересня писала про відзначення 130- річчя з дня його народження), громадсько- політичного діяча краю, міністра закордонних справ в уряді Августина Волошина Юліана Химинця та доктора юридичних наук, керівника Общества карпатських русинов-юристів Павла Цібере, який стояв біля витоків створення чеського легіону генерала Свободи в роки Великої Вітчизняної війни. Розглянуто також низку питань комунального майна, землекористування.

Джерело: Сайт Мукачівської міської ради

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно