Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У гуртожитках УжНУ завершили масштабний ремонт

У гуртожитках УжНУ завершили масштабний ремонт
ВІДЕО ДНЯ

Пора канікул – це час, коли будівельники працюють, аби студентам, котрі роз’їхалися по домівках, в Ужгороді жилося комфортніше. Так, у гуртожитках №2 і №3 Ужгородського національного університету, що на набережній, завершено масштабні ремонтні роботи і до нового навчального року тут уже готові осучаснені 5-ті поверхи. 

Започаткована у минулому році гарна традиція провадити ремонти не точково, а цілими поверхами гуртожитків, триває, – повідомляє "Інформаційно-видавничий центр УжНУ". Нагадаємо, торік за сприяння уряду Угорщини було повністю відремонтовано 6 та 5 поверхи та фойє гуртожитку №4. Тоді ректор Володимир Смоланка наголошував, що поліпшення якості студентського побуту, створення належних умов для навчання та активного і змістовного дозвілля є одним із пріоритетних напрямків діяльності керівництва Ужгородського національного університету.

Реклама

"Тепер, коли нам вдалося осучаснити два поверхи гуртожитку, нашим завданням є створити такі ж умови для всіх студентів університету", – сказав Володимир Смоланка. Поступово це завдання виконується. Цього року вже завершено ремонти у гуртожитках №2 і №3.

Читайте також:
Що варто знати абітурієнтам, які планують вступати на юридичний факультет УжНУ
Реклама

Як розповів директор студмістечка Василь Кепич, заміна даху гуртожитку №2, а також масштабне оновлення останніх поверхів в обох гуртожитках коштувало університету близько 3 мільйонів гривень. До слова, на кожному з капітально відремонтованих поверхів мешкає понад 100 студентів.

"Оновлено майже все, – каже, проводячи екскурсію Василь Кепич. – Будівельники замінили електропроводку, вирівняли й оздобили стіни, змонтували нову стелю, замінили підлогу. Також встановлено нові двері до всіх сорока студентських кімнат на кожному з поверхів. І звичайно, у нас тепер – гарні нові кухні, туалети і кімнати для вмивання. Тут замінили все: і сантехніку, і кухонні плити, і меблі".

Василь Кепич інформує, що за планом – подальший ремонт четвертих поверхів в обох гуртожитках. Також потрібно замінити дах на гуртожитку № 3 і доробити покрівлю на сімейному 5-му гуртожитку.

Реклама

Фото Віталія Завадяка

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно