Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В усіх школах Мукачівщини проведено тиждень правових знань

В усіх школах Мукачівщини проведено тиждень правових знань
Найкраще вони були організовані у Верхньокоропецькій, Кольчинській, Чинадієвській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лалівській ЗОШ І-ІІ ступенів. Активну участь у районному дійстві взяли працівники Служби у...

Найкраще вони були організовані у Верхньокоропецькій, Кольчинській, Чинадієвській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лалівській ЗОШ І-ІІ ступенів. Активну участь у районному дійстві взяли працівники Служби у справах дітей та юридичного сектора райдержадміністрації, які провели бесіди з учнівською аудиторією на тему «Особливості юридичної відповідальності неповнолітніх». Увагу учнів 1-4 класів було зосереджено на виховній бесіді «Подорож по країні прав дитини», школярі 5-8 класів стали учасниками виховних годин – «Права і закони у твоєму житті», а юнаки й дівчата 9-11 класів прослухали лекції на загальну тему «Юридична відповідальність за правопорушення».

ВІДЕО ДНЯ

Дев’ятикласники Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели своєрідне змагання – брейн-ринг на який запросили начальника міськрайонного управління юстиції В.М.Шматченка, працівників відділу освіти та юридичного сектора Мукачівської райдержадміністрації. Перемогла у змаганні команда «Патріоти». Усі з 9 «Б» класу. А у Лалівській ЗОШ І-ІІ ступенів з дев’ятикласниками було проведено відкритий урок з «Основ правознавства». Перед іншими учнями школи з лекцією «Правопорушення та юридична відповідальність за них», виступила начальник Служби у справах дітей райдержадміністрації М.М.Плеша.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно