Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ювілей Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу

Ювілей Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу

Ювілей Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу
Цю поетичну фразу запозичено від відомого українського поета Павла Тичини, який у 30-х роках минулого століття в популярному вірші захоплювався і щиро радів за вагомі успіхи в суспільно-політичному...

Цю поетичну фразу запозичено від відомого українського поета Павла Тичини, який у 30-х роках минулого століття в популярному вірші захоплювався і щиро радів за вагомі успіхи в суспільно-політичному житті нашої Батьківщини. Вона ж спала мені на думку саме на урочистостях, які пройшли в Мукачівському будинку культури з нагоди відзначення 65-ої річниці Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу.

ВІДЕО ДНЯ

Справді – навчальний заклад виріс і у віковому вимірі, і в професійному, і в науково-технічному. Це мав змогу оцінити кожен присутній у залі. Адже на екрані змінювались кадрики історичного шляху технікуму, його директорів, приміщень і корпусів, у яких проводились заняття. Багато було і тих, хто у вітальних промовах згадував епізоди студентського життя, ділився досвідом застосування набутих знань на практиці.

До ювілейного року народження коледжу випущено гарно ілюстрований буклет, який вмістив вітальну промову голови правління Закарпатської ОСС Василя Цапа, аналітичне слово директора коледжу Богдана Кабаці, історичну довідку, гімн «Коледж мій», висвітлені діяльність циклових комісій, виховна робота та практичне навчання, спортивно оздоровче життя.

Реклама

А віхи росту навчального закладу дійсно вагомі: коледж – вищий навчальний заклад І рівня акредитації (його очолює директор, кандидат економічних наук), він готує фахівців для споживчої кооперації, інших галузей державного і недержавного секторів економіки. Престижний коледж є сучасним освітнім і науковим навчальним закладом, який тримає курс європейської інтеграції.

Студенти здобувають фахові знання у спеціалізованих кабінетах, комп'ютерних лабораторіях, багатій бібліотеці. До їх послуг і музей споживчої кооперації, який є часткою історії рідного Закарпаття.

Реклама

Потужна команда викладачів спроможна втілювати у життя нові проекти, впроваджувати методи навчання, застосовувати сучасні інформаційні технології. А викладач української мови і літератури коледжу Любов Михайлівна Долинська стала переможцем в обласному конкурсі «Кращий викладач коледжу – 2009».

З ювілейним роком коледжу колектив привітали голова партії «Єдиний центр» Іван Балога, народний депутат України Василь Петьовка, міський голова Золтан Ленд'єл, директор гуманітарно-педагогічного коледжу Іван Кушнір, випускники попередніх років, бізнесмени, підприємці…

Усі виступаючі говорили про значні досягнення навчального закладу та бажали нових злетів у його процвітанні.

Реклама

Василь Гарагонич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно