Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У житті завжди, аж до самого скону…є місце для щасливого здивування

У житті завжди, аж до самого скону…є місце для щасливого здивування

У житті завжди, аж до самого скону…є місце для щасливого здивування
1 жовтня, за ініціативи Організації Об’єднаних Націй, в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Ця подія покликана привернути увагу суспільства до проблем похилих людей,...

1 жовтня, за ініціативи Організації Об’єднаних Націй, в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Ця подія покликана привернути увагу суспільства до проблем похилих людей, підвищити поінформованість про проблеми демографічного старіння суспільства, залучати літніх людей до участі в громадському, економічному, духовному та культурному житті громади. Згідно з міжнародною класифікацією, літньою особою вважається людина . яка досягла 65 років. Таких людей у всьому світі налічується 629 млн.

ВІДЕО ДНЯ

Міжнародний день людей похилого віку відзначається в Україні з 1997 року, а відповідно до Указу Президента від 2 вересня 2004 року в нашій країні встановлений День ветерана, який також відзначається 1 жовтня.

З теплими словами до мукачівських ветеранів звернувся Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл. «Шановні ветерани Мукачева! Всі ці роки ви проводите велику суспільно-політичну роботу, є мудрими наставниками для молодих робітників та фахівців на підприємствах, в установах та організаціях Мукачева, здійснюєте соціальну та медичну реабілітацію учасників бойових дій, докладаєте зусиль для увічнення пам’яті загиблих воїнів. Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі в наші дні»,- йдеться у привітанні міського голови.

Реклама

Цього ж дня у ветеранських організаціях міста, зокрема, «Інвалідів Другої світової війни та Армії України» (Олександр Мішин) відбулися святкові заходи, виступи колективів художньої самодіяльності. Їх прийшли привітати зі світом секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк та заступник міського голови Михайло Лабош. Цього дня вони також навідалися, щоб привітати зі святом голову міської громадської ветеранської організації «Ветерани України» Михайла Шушкевича та члена міськрайонної спілки політв’язнів та репресованих, відомої поетеси, кавалера ордена княгині Ольги Софії Малильо. Власне від Софії Михайлівни, скромної жінки, яка багато пережила на своєму віку ми почули цікаву фразу:«У житті завжди, аж до самого скону є місце для щасливого здивування».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно