Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Куди викладачам до влади?

Куди викладачам до влади?
6 жовтня відбувся «Дружній матч» між командами «міської ради», викладачами Гуманітарно-педагогічного коледжу та Мукачівського державного університету. Основна мета цього матчу -  відкриття нового...

6 жовтня відбувся «Дружній матч» між командами «міської ради», викладачами Гуманітарно-педагогічного коледжу та Мукачівського державного університету.

ВІДЕО ДНЯ

Основна мета цього матчу -  відкриття нового спортзалу, аналогів якого ще нема ніде в регіоні. Відкривали свято ректор Мукачівського державного університету Мигалина Юрій Вікентійович та мер міста Мукачева. Спортзал облаштований за кошти університету, але влада старається із своєї сторони завжди співпрацювати та підтримувати.

На святі були присутні студенти, викладачі МДУ та Гуманітарно-педагогічного коледжу, депутати міської ради та гості, які прийшли підтримати та повболівати за команди.

Реклама

Влада міста Мукачева грала командою «червоних». Капітан команди мер міста над Латорицею Золтан Лендьєл, гравець під «номером 4». Своїй команді Золтан Золтанович приніс два очки, що дуже допомогли здобути перемогу у матчі. Гра була дуже завзятою, всі гравці захопилися, і, на мій погляд, дістали неймовірне задоволення. Викладачі університету не здавалися і достойно протистояли своїм суперникам, показавши непоганий результат. Матч закінчився з рахунком 41-37, на користь влади нашого міста. Кубок переможця вручив Ю.В.Мигалина капітану команди Мукачівської мерії З.З.Лендьєлу. Також усіх членів команди було нагороджено почесними грамотами.

Золтал Лендьєл прокоментував цю подію :

Реклама

- Відкриття такого спортзалу, на мою думку, має дуже позитивний характер для студентів. Молодь повинна розвиватися не тільки у плані духовному, пізнавальному, але й у фізичному. Саме своїм прикладом ми хотіли показати, як можна провести час з користю для здоров’я і морального задоволення»

Яна Кобулей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно