Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Переваги дьюті-фрі: великий асортимент товарів, низькі ціни, елітний шопінг

Переваги дьюті-фрі: великий асортимент товарів, низькі ціни, елітний шопінг

Переваги дьюті-фрі: великий асортимент товарів, низькі ціни, елітний шопінг

З якою б метою ви не подорожували за кордон — на відпочинок чи у справах, завжди користуйтеся можливістю обрати собі щось у дьюті-фрі на кордоні. Дізнайтеся, чому варто не втрачати цю нагоду, на які товари слід звернути увагу та якими хитрощами можна скористатися.

ВІДЕО ДНЯ

Низькі ціни на більшість товарі залишаються приємною перевагою безмитних магазинів. Але найпривабливішою особливістю дьюті-фрі вже давно став елітний асортимент товарів, які не знайдеш у звичайних супермаркетах та крамницях.

Насамперед, це вибір алкогольних напоїв та парфумів, а також косметики.

Реклама

У дьюті-фрі можна придбати товари, які взагалі не експортуються до України. Висококласний віскі та коньяк, рідкісні парфуми — це ті товари, які обов’язково слід купувати при перетині кордону. Адже для українців дьюті-фрі може бути чи не єдиним шансом придбати цікаві подарунки собі та близьким. До того ж, купуючи в безмитних магазинах, ви гарантовано придбаєте товари найвищої якості — поціновувачі дорогого алкоголю та дійсно якісної косметики знають, як важко буває знайти оригінальні товари.

Окрім цього, відомі бренди випускають ексклюзивні серії продукції виключно для продажу в дьюті-фрі — такі товари можна знайти тільки в безмитних магазинах. Із таких особливої уваги заслуговують так звані товари Travel Edition, які створено спеціально для подорожуючих. Найчастіше це — невеликі фасування звичайних продуктів, наприклад, кремів у маленьких зручних упаковках, а також набори косметики та парфумів. Такі товари стануть у пригоді під час подорожі або будуть чудовим подарунком близьким та друзям.

Реклама

Акції та подарунки — ще одна приваблива сторона шопінгу в дьюті-фрі. Якщо ви подорожуєте до Європи автобусом и на авто, ви маєте нагоду скористатися акцією “Спеціальна пропозиція” в магазинах на українському кордоні. Щомісяця до цієї акції потрапляють найпопулярніші товари (найчастіше — алкоголь), знижка на які може досягати 30%. Окрім цього, в дьюті-фрі влаштовують нерегулярні акції: наприклад, якщо ви зробите покупку на певну суму, то отримаєте додаткову знижку чи приємний подарунок.

Переваги дьюті-фрі: великий асортимент товарів, низькі ціни, елітний шопінг – 01

Cервіс має два додатки на Android та iOS

Реклама

Асортимент, ціни та акції в дьюті-фрі на різних контрольно-пропускних пунктах українського кордону можуть відрізнятися. Саме тому ми радимо планувати свою покупку заздалегідь. Завдяки новим технологіям це нескладно — українці, що подорожують за кордон, можуть скористатися сервісом Mydutyfree. На цьому сайті можна подивитися асортимент та ціни саме того магазину, повз який ви збираєтеся перетинати кордон, а також отримати інформацію про акційні товари. Також за допомогою сервісу ви зможете оформити попереднє замовлення товарів, які ви хотіли б придбати. Інформацію про ваше замовлення буде надіслано до магазину, і касири підготують та упакують замовлення заздалегідь. Ця послуга знадобиться всім, хто не бажає витрачати час на кордоні. До того ж, сервіс Mydutyfree надає знижку всім користувачам, які оформили попереднє замовлення на сайті.

Бажаємо вам приємної подорожі та вдалого шопінгу!

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно