Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині вшанували ветеранів педагогічної праці

На Мукачівщині вшанували ветеранів педагогічної праці
Велика місія покладається на плечі, руки, розум людини, яка обрала собі імення Вчитель. Тому споконвіків ця професія вважається найпотрібнішою, найгуманнішою. Адже давати іншим знання, просвічувати...

Велика місія покладається на плечі, руки, розум людини, яка обрала собі імення Вчитель. Тому споконвіків ця професія вважається найпотрібнішою, найгуманнішою. Адже давати іншим знання, просвічувати думки, формувати світогляд, виховувати найблагородніші почуття, ростити людину – що може бути більш цінним, значимим?

ВІДЕО ДНЯ

Праця учителя завжди шанується, бо вона є основою суспільства, джерелом інтелектуального розвитку.

Напередодні Дня працівників освіти у великому залі Мукачівської РДА відбулися урочистості – тут вшановувались ветерани педагогічної праці, кращі вчителі-новатори, переможці в олімпіадах та конкурсах, новобранці – випускники вузів. Квіти, музика, привітання, нагороди, слова ведучих в поезії і прозі – все адресувалось учителям молодим і досвідченим.

Реклама

Щирими і теплими були слова вітання начальника відділу освіти райдержадміністрації Олександра Товта, голови РДА Василя Лазаря, голови райради Івана Михайла. Всі вони дякували освітянам за сумлінну, терпеливу і творчу роботу, бажали їм здоров'я, наснаги, добробуту та нових творчих здобутків.

Від учасників зібрання кращим учителям району було доручено покласти корзину з квітами до пам'ятника Олександру Духновичу – великому гуманісту, просвітителю, захиснику інтересів народу, педагогу і письменнику.

Реклама

Довго і дзвінко лунали пісні, сяяли посмішки, дарувалися квіти, а на сцену ви-ходили все нові і нові учасники художньої самодіяльності – учні шкіл району. Тема-тика їх творчості – шана Вчителю, його доброті, сердечності, ласці, людинолюбству, доброчинності, на яких тримається майбутнє держави.

Ведучі торжества зачитували довгий список кращих вчителів району та шанованих ветеранів педагогічної ниви, які з рук голови райдержадміністрації та голови районної ради отримали грошові винагороди та квіти.

Були і напутні слова-поради молодим вчителям: з повагою ставитися до найдревнішої професії, любити дітей, поважати їх, віддавати їм серця і душі, працювати без браку, переймати кращий досвід, дорожити творчістю, подавати власний приклад у житті, високо нести звання Учитель.

Реклама

Учительський колектив Мукачівщини спроможний працювати самовіддано в ім'я майбутнього України.

Василь Гарагонич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно