Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гаражні ворота від «Kruzik»: широкий асортимент – доступні ціни

Гаражні ворота від «Kruzik»: широкий асортимент – доступні ціни

Гаражні ворота від «Kruzik»: широкий асортимент – доступні ціни

Компанія «Кружік Україна» вже 12 років працює у сфері виробництва якісних гаражних воріт. Якість продукції «Кружік» підтверджена не лише європейськими стандартами, але й високим попитом на ринку та великою армією клієнтів, які вже давно користуються воротами, виготовленими на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Ворота «Кружік» завжди виготовляються з високоякісних панелей товщиною 40 мм з високими теплоізоляційними властивостями чи з алюмінієвих профілей. Як єдиний виробник з власною лінією ламінування панелей, компанія в стислий термін виготовить ворота з більш ніж 60 плівок ламінації згідно з вимогами замовника.
«Кружік» виготовляє секційні ворота з різноманітним дизайном. Так, ворота в дизайні «Вагонка» – це класичний дизайн і традиційний тип секційних воріт. Завдяки чітким і точним лініям вагонки вони підходять для будь-якого типу будівлі. Використання вагонки з гладкою поверхнею дозволяє використовувати технологію ламінації панелей, яка розширює спектр імітації дерева та відтінків.

Касетні ворота протягом багатьох років залишаються популярними серед клієнтів через їх характерний зовнішній вид, який доповнює архітектуру будинку. Як представники класичного стилю, вони є кращими для використання в них декоративних вікон.

Реклама

Ворота із середньою лінією є популярними серед поціновувачів сучасного дизайну гаражних воріт. Їх перевага полягає у простоті та практичності. Центральний паз створює чіткі і рівномірні лінії дизайну воріт, які доповнюють Ваш дім.

Все більшої популярності набирають ворота з гладким дизайном. Тут гладка панель підкреслює незвичну архітектуру Вашого дому, додаючи йому елегантності. Перевагою цих воріт є простота, практичність та легкість в обслуговуванні. Цікаво, що цей варіант дизайну ідеально підходить для розміщення широкого спектру декору з нержавіючої сталі та різноманітних форм вікон.

Реклама

V-профіль гаражних воріт – це новий тип панелі, який з першого погляду зацікавить Вас своїми особливостями. Вишукане зміщення ліній у діапазоні 8, 10 чи 16 мм створює елегантну перспективу, яка гармонійно співвідноситься із сучасною архітектурою будинку. Важливо, що поверхня панелей завжди є гладкою.

Серед широкого асортименту компанії «Кружік» є і секційні гаражні ворота типу RSV. Перевагою цього типу воріт є міцна алюмінієва рама, яка забезпечує стійкість усієї конструкції. Модифікована система цих воріт дозволяє замінити старі розсувні ворота на нові секційні без демонтажу старої рами, що, в деяких випадках, дозволяє зекономити не тільки час, але й фінансові ресурси. При встановленні цього типу воріт міцний алюмінієвий каркас монтується на стару воротну раму, що створює достатньо простору для монтажу вертикальних напрямних.

«Кружік» відомий і виготовленням алюмінієвих панорамних воріт, які доповнюють неповторну архітектуру дому. Зазвичай панорамні ворота встановлюються на промислових об’єктах, таких, як автосалони, мийки і т.д. Та протягом останнього часу їх все частіше використовують і в сучасних приватних будинках. Панорамні ворота для приватного домашнього використання виготовляються з профілей із захистом від защемлення пальців.

Реклама

Цікавим продуктом є гаражні ворота з інтегрованими вхідними дверима. Останні зменшують енергетичні затрати, оскільки дозволяють ввійти в гараж, не відкриваючи повністю ворота. Вбудована калітка може комплектуватись протипожежною антипаніковою ручкою чи іншими аксесуарами.

Цікавою новинкою в асортименті компанії «Кружік» є двостулкові розсувні ворота, які пропонуються, як альтернатива секційним чи ролетним воротам. Вони можуть бути виготовлені в алюмінієвій рамі з тепловим мостиком і без нього. Двостулкові розсувні ворота завжди виготовляються з низьким порогом, який забезпечує високу стійкість конструкції. Характерною особливістю конструкції цих воріт є алюмінієва рама. Міцна алюмінієва конструкція забезпечує великий термін експлуатації цих воріт. Важливим ще є те, що ці ворота можливо виготовити в широкому спектрі кольорів ламінацій і фарбування, завдяки чому може утворитись цікаве поєднання кольорів. Двостулкові розсувні ворота ідеально підходять для гаражів з мінімальним розміром перемички.

Бокові ворота є цікавою новинкою в асортименті виробника. Цей тип воріт пропонується, як альтернатива секційним вертикальним і розсувним воротам. Основною перевагою бокових воріт є те, що для комфортного проходження в приміщення вони можуть бути частково відкриті. Іншою важливою перевагою є те, що встановлення бокових воріт не призведе до зменшення розмірів пройому. Бокові ворота виготовляються завжди точно під розмір з використанням міцної конструкції, яка збільшує термін служби цих воріт. Вони оснащені по периметру ущільнювальною гумою та щітками. Ці ворота дають можливість використовувати будь-який тип панелі та аксесуари так само, як і для вертикальних секційних воріт.

Загалом ворота від «Кружік» – це якість і надійність. Адже компанія працює згідно усіх вимог та бажань замовника. Крім того, ворота від «Кружік» – це сучасність та інноваційність. Адже компанія продовжує розвиватись і пропонує споживачам нові види асортименту європейської якості за доступною українською ціною.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно