Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жителька Ужгородщини Анастасія Шевчук відзначила свій 102-й День народження

Жителька Ужгородщини Анастасія Шевчук відзначила свій 102-й День народження

Жителька Ужгородщини Анастасія Шевчук відзначила свій 102-й День народження
ВІДЕО ДНЯ

102 роки життя із злетами та падіннями, щасливими спогадами та незабутнім досвідом днями відсвяткувала Анастасія Шевчук, жителька села Сторожниця, що на  Ужгородщині.

Святкувала 102-у річницю пані Анастасія у великому сімейному колі. Переглядаючи старі світлини, жінка згадує прожиті роки з усмішкою. Їй довелося працювати у різних сферах, адже доля приготувала їй багато випробувань. Пережила важкі часи середини двадцятого століття. Один із яскравих спогадів, що вкарбувався в пам’яті на все життя – це події воєнних років, коли втратила ледь не всю родину. Тоді дивом вижила вона та її єдина донька. Іменинниця самотужки виховала доньку, доглядала  двох онучок та двох правнуків. Роки йдуть, але і досі пані Анастасія активна, працьовита та мудра. Справляється зі всім, та ще й майстриня на всі руки, а ще – дає слушні поради та настанови. У свої 102 роки любить писати листи, вишивати і навіть цитує вірші.

Реклама

Наразі пані Анастасія проживає з дочкою, меншою внучкою та правнуком. Рідні її цінують, люблять та пишаються. Згадують, як багато іменинниця зробила для них. Ювілярка щаслива та не почувається самотньою. Рідні сподіваються,  в такому дружньому сімейному колі проживе ще не один рік.

Цього року з нагоди свята 102-ї річниці від дня народження іменинницю вітали не лише знайомі, рідні та друзі. Завітав до ювілярки з поздоровленнями від народного депутата України Василя Петьовки і його помічник Михайло Штефко. Пані Анастасія від народного депутата України отримала, крім традиційно теплих слів з побажаннями міцного здоров’я, щастя та благополуччя, і цінний подарунок - пральну машину. Довгожителька вдячна за гостинці та увагу до неї.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно