Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Бескидського тунелю укладати колію почнуть вже восени

До Бескидського тунелю укладати колію почнуть вже восени

Роботи з будівництва Бескидського тунелю, що здійснює підрядник ПрАТ «Інтербудмонтаж», планується завершити 6 листопада поточного року.

ВІДЕО ДНЯ

У вересні-жовтні 2017 року власні виробничі підрозділи ПАТ «Укрзалізниця» розпочнуть облаштування земляного полотна на підходах до нового тунелю, укладання верхньої будови колії, монтаж лінії електропередач та зв’язку. Повний комплекс робіт планується завершити 25 травня 2018 року, – передає прес-служба Укрзалізниці.

На сьогодні підрядник виконує роботи з обробки стін та склепіння тунелю. Вже споруджено 1764 м п лоткової частини тунелю та влаштовано її гідроізоляцію – 100% від загальної довжини; гідроізоляцію склепіння і стін 1215 м п  – на 59%; обробки склепіння та стін тунелю виконано на 1047 м п, що становить 54,8% від загальної довжини. З початку будівництва Бескидського тунелю освоєно 1,75 млрд грн, з них – за рахунок коштів МФО – 1, 500 млрд грн, 250 млн грн за рахунок коштів регіональної філії.

Реклама

Завершено також роботи з проходки верхнього та нижнього уступів тунелю на всю довжину – 1764 погонні метри, облаштовано та виконано гідроізоляцію 49 ніш, 12 камер, 3 збійок.

Цей двоколійний тунель буде обладнано сучасними приладами робочого та аварійного освітлення, вентиляцією, відеонаглядом, контрольними датчиками визначення рівня шкідливих газів, а також засобами пожежної безпеки.

Реклама

Реалізація цього масштабного інфраструктурного проекту дозволить збільшити пропускну здатність п’ятого європейського транспортного коридору (Італія – Словенія – Угорщина – Словаччина – Україна).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно