Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Знання іноземних мов – вимога часу

Знання іноземних мов – вимога часу
Кажуть молодь має, у першу чергу, здобути добру освіту. Освіта дорослих є невід'ємною частиною політики навчання впродовж усього життя та необхідною для життя в умовах конкуренції для забезпечення...

Кажуть молодь має, у першу чергу, здобути добру освіту. Освіта дорослих є невід'ємною частиною політики навчання впродовж усього життя та необхідною для життя в умовах конкуренції для забезпечення можливостей працевлаштування, соціальної інтеграції, активної громадянської позиції та особистого розвитку.

ВІДЕО ДНЯ

Чим далі, тим більше звертають увагу на якість освіти і в нашій державі. Зрозуміло, що тільки справжні фахівці можуть подолати труднощі та будувати краще майбутнє.

Мова відіграє важливу роль у житті. Зрештою, з мови починається сама держава. У мові – важлива суть існування держави, її сила і могутність. Без рідної мови не має народу як нації. Але, разом з тим, сучасна, успішна, розвинена людина повинна знати хоча б одну іноземну мову. Історично відомо, що Закарпаття є мультинаціональним простором. Старше покоління нашого краю володіє кількома іноземними мовами (говірками) – німецькою, словацькою, угорською, румунською, не кажучи про російську. Це стосується, зокрема, і нашого рідного Мукачева. Яскравий приклад щодо володіння декількома мовами подає міський голова Золтан Ленд'єл, який вдало використовує свої знання з різних мов у спілкуванні при зустрічах з іноземними гостями. Це йому допомагає вільно, без перекладачів, спілкуватися і вирішувати різні питання щодо покращення добробуту територіальної громади міста.

Реклама

Молодь – це майбутні кадри, які будуть вирішувати політичні та економічні проблеми суспільства, тобто, у першу чергу, повинні вміти комунікувати із вітчизняними та іноземними партнерами, переймати досвід, нові технології тощо. Щодо можливостей вивчення іноземних мов у нашому місті, то вона в нас необмежена. У більшості сімей деякі мови передаються з покоління в покоління батьками (угорська, словацька, румунська...), але сьогодення потребує вивчення і інших європейських мов: англійська, німецька, французька, італійська і т.д., цьому допомагають приватні курси, мовні школи по вивченню іноземних мов.

Якщо дивитися політику освіти в західних країнах, зокрема, в сусідній Угорщині, то студент будь-якого факультету при бажанні отримати диплом, повинен володіти мінімум однією іноземною мовою на середньому рівні (В 1, В1+). Незабаром візьме старт у нашій країні Euro-2012, це ще більше спонукає нас на швидше оволодіння іноземними мовами. Зокрема, в сфері послуг має бути високий професійний рівень обслуговування, а це неможливо без знання іноземної мови. Не випадково кажуть в народі, що чим більше знаєш мов, тим ти є багатшою людиною!

Реклама

Інгрід Туріс

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно