Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатець здобув "срібло" на міжнародній олімпіаді з інформатики в Ірані

Закарпатець здобув "срібло" на міжнародній олімпіаді з інформатики в Ірані

Закарпатець здобув "срібло" на міжнародній олімпіаді з інформатики в Ірані

У столиці Ірану Тегерані закінчилася міжнародна олімпіада з інформатики, учасниками якої стали чотири представники України.

ВІДЕО ДНЯ

Серед них – і Станіслав Томаш, випускник Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів. Станінслав – один із закарпатських учнів, які цього року набрали на ЗНО по 200 балів, – інформує офіційний сайт УжНУ.

У підсумку Станіслав Томаш показав дуже високі результати: виборов срібну медаль, набравши загалом 277.05 балів. Таке досягнення школяра з Ужгорода (чи не вперше на олімпіадах із інформатики такого рівня) стало результатом наполегливої підготовки Станіслава разом із наставниками – завідувачем кафедри інформаційних управляючих систем і технологій УжНУ Олександром Міцою і випускником факультету інформаційних технологій Сергієм Оришичем.

Реклама

Для Олександра Міци результати Станіслава не стали несподіваними: «Стас стабільно показував високі результати впродовж останнього часу. Це і перемога на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади, і дострокове потрапляння у збірну на відбірково-тренувальних зборах, і перемога на кубку Кременчука, і високі результати у різних інтернет-змаганнях. Сприяли цьому також гарна обстановка й сильні спаринг-партнери у творчому колективі, де він готувався. На Всеукраїнській олімпіаді закарпатці посіли 2 перші, 3 другі й 2 треті місця».

Наступним змаганням Станіслава буде Міжнародна літня школа з програмування, яка відбуватиметься 11 – 19 серпня в Ужгороді, де він позмагається з найсильнішими студентами-програмістами України, а також із гостями з Грузії, Білорусії та Польщі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно