Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

НБР в Україні: разом до нових бізнес-вершин

НБР в Україні: разом до нових бізнес-вершин

Щоразу, коли ми щось обираємо, прагнемо мати гарантії. І не важливо, чи купуємо тістечка, квартиру, ремонтуємо авто, шукаємо роботу, чи укладаємо договір про спів-працю.

ВІДЕО ДНЯ

Нам потрібно знати, що виробник/підрядник/роботодавець/партнер – надійний, порядний, відповідальний. Та як же не розгубитися серед тисяч підприємств, що працюють на українському ринку?

Спосіб перший: спитати думку інших. Поцікавитись у друзів, колег, почитати відгуки в інтернеті. Та, зазвичай, це суб’єктивні враження, що опираються на особистий смак і досвід.

Реклама

Спосіб другий: знайти незалежну оцінку компанії та її товарів чи послуг. Саме так, об’єктивно й прозоро впродовж вже 13 років аналізує діяльність підприємств Національний бізнес-рейтинг (НБР) і визначає найкращих з них. Адже в основі рейтингу закладені виключно дані звітів підприємств про свою роботу та науково обґрунтована методологія рейтингування.

Порівнюються між собою підприємства, які працюють в одній галузі, в одному регіоні, однакові за розміром. Тому, якщо підприємство визнано лідером, то це означає, що за рівних умов воно випередило своїх конкурентів. А головне – за усіма цифрами й показниками стоять довіра клієнтів, партнерів, репутація компанії, повсякденна робота її колективу та інноваційні рішення керівництва.

Реклама
НБР в Україні: разом до нових бізнес-вершин – 01

Підтвердженням досягнень підприємств, символом їхнього успіху стали нагороди Національного бізнес-рейтингу – «Лідер галузі», Leader of the branch, Import Export Award. Разом із відзнаками лідери отримують ряд конкурентних переваг: можливість відвідувати бізнес-зустрічі у різних країнах, набір маркетингових матеріалів та інструменти мотивації працівників компанії.

Серед підприємств-володарів нагород НБР в Україні: лінія магазинів Eva, ПАТ ХК «Київміськбуд», ПАТ «Житомирський маслозавод» – компанія «Рудь», мережа ресторанів L’Kafa Cafe, компанія «Ліга: Закон», тур-оператор TezTour, компанія Faberlic, ТОВ «Торговий дім «Щедро», мережа магазинів Brocard та багато інших.

Реклама

Національний бізнес-рейтинг в Україні входить до складу Союзу Національних бізнес-рейтингів, чиї представництва працюють у Казахстані, Грузії, Білорусі, Вірменії, Азербайджані й Узбекистані.

В арсеналі ділових заходів, організованих співдружністю, 38 урочистих церемоній нагородження лідерів економіки та 30 економічних форумів. Заходи добре відомі й очікувані у ділових колах, адже це завжди добра нагода відсвяткувати свою перемогу разом із успішними підприємцями, познайомитися з власниками бізнесу й керівниками вітчизняних та зарубіжних компаній, отримати свіжі знання й досвід, прорекламувати власне підприємство, знайти потенційних клієнтів та партнерів.

НБР в Україні: разом до нових бізнес-вершин – 02

НБР в Україні запрошує компанії, які отримали високі позиції у рейтингу, 23 серпня завітати на Міжнародну церемонію нагородження у Львові. У програмі заходу: урочистості, нетворкінг-коктейль та шоу за участю зірок. Перевірити рейтинг та зареєструватись можна в оргкомітеті НБР.

НБР не стоїть на місці, постійно шукає перспективні можливості для підприємств-лідерів. Так, цікавою пропозицією 2017 року є Комплексна програма розвитку бізнесу «Лідер року». Вона включає в себе маркетингові рішення, можливості збільшення продажів та виходу на нові ринки, а також оригінальні подорожі світом. Долучитись до програми може будь-яка компанія, яка бажає рости й рухатись вперед.

«Успіх об’єднує», – переконані у Національному бізнес-рейтингу та запрошують підкорювати бізнес-вершини разом.

Оргкомітет НБР:

Реклама

+38 (044) 232-94-44 

+38 (067) 234-10-00 

+38 (063) 681-10-00

[email protected]

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно