Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Район Росвигово, у Мукачеві, міліціонери називають найбільш «проблемним»

Район Росвигово, у Мукачеві, міліціонери називають найбільш «проблемним»

Район Росвигово, у Мукачеві, міліціонери називають найбільш «проблемним»
Протягом 2010-го року, мукачівські міліціонери зареєстрували понад 2 тисячі заяв. Було скоєно 2 вбивства і обидва – розкрито. Також вдалося розкрити всі зафіксовані розбої. Із 37-семи грабежів...

Протягом 2010-го року, мукачівські міліціонери зареєстрували понад 2 тисячі заяв. Було скоєно 2 вбивства і обидва – розкрито. Також вдалося розкрити всі зафіксовані розбої. Із 37-семи грабежів розкрили – 29.

ВІДЕО ДНЯ

Але це пов’язано із зміною законодавства, а не збільшенням криміногенної ситуації. Якщо раніше кримінальна відповідальність наставала від суми завданих збитків на 900 гривень і більше, то зараз - від 86-ти, - пояснюють правоохоронці.

Як розповів начальник Мукачівського міського відділу міліції, підполковник Сергій Вучкан найбільш проблемними для правоохоронців є крадіжки. За поточний рік у Мукачеві було скоєно 248 крадіжок приватного майна. 66% справ вдалося розкрити. «Ми працюємо у цьому напрямку і я думаю, що буде результат», - запевнив Сергій Вучкан.

Реклама

Район «Росвіигово», у Мукачеві, правоохоронці вважають «найбільш проблемним із точки зору криміногенної ситуації». Про це розповів начальник Мукачівського міського відділу міліції, підполковник Сергій ВучкАн. «Цей район більш населений, і у вечірній час там збирається багато молоді», - пояснив підполковник. Він запевнив, що зазвичай проблем із молоддю не виникає. У «проблемних» районах наряди міліції посилюють.

Протягом 8-ми місяців роботи Мукачівські правоохоронці виявили ряд злочинів пов’язаних із наркотиками - 38 фактів. 3 випадки посіву коноплі вдома. Коноплю вирощували у вже згаданому районі – «Росвигові» та в «Паланку». В цілому, вилучено 20 кілограм наркотичних засобів, психотропних речовин.

Реклама

Наразі у місті над Латорицею триває операція «мак», щодо виявлення наркотичних речовин та осіб, які їх реалізовують.

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно