Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головою Закарпатського відділення Спілки адвокатів України обрано Олексія Фазекоша

Головою Закарпатського відділення Спілки адвокатів України обрано Олексія Фазекоша

Головою Закарпатського відділення Спілки адвокатів України обрано Олексія Фазекоша
ВІДЕО ДНЯ

12 серпня в м. Ужгороді в конференц-залі Ужгородського національного університету пройшов семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів, проведений Радою адвокатів та КДКА Закарпатської області. Про це повідомляє прес-служба Ради адвокатів Закарпатської області.

З вітальними словами до учасників семінару звернулись Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош та Голова КДКА Закарпатської області Петро Немеш.

Реклама

Доповідачами на семінарі виступили кандидат юридичних наук, доцент кафедри господарського права юридичного факультету ВДНЗ «Ужгородський національний університет»; Руслана Натуркач – Начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, кандидат юридичних наук; Заборовський Віктор Вікторович – адвокат, кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного права та процесу юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Як зазначив у своєму вітальному слові Олексій Фазекош: «Адвокатура Закарпаття за своєю консолідованістю та налаштованістю на конструктив може бути прикладом ефективної моделі діяльності цього правозахисного інституту для всієї адвокатури України. Заходи подібного роду, які підвищують фаховий рівень адвокатів, є необхідними для наближення рівня нашої адвокатури до європейських правових стандартів.»

Реклама

Також в цей же день відбулися загальні збори Закарпатського відділення Спілки адвокатів України на яких Головою Закарпатського відділення САУ обрано Олексія Фазекоша.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно