Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині селяни перекрили дорогу

На Виноградівщині селяни перекрили дорогу
ВІДЕО ДНЯ

Місцеві мешканці сьогодні зранку, 14 серпня, заблокували проїзд вантажівок до двох кар’єрів, які постачають камінь та щебінь на будівництво автошляхів області. На попереджувальну акцію вийшло близько сорока осіб із Королева, Веряці та Горбків.

"Людей обурило те, що ремонт дороги у Королеві зупинили, дійшовши до селищної ради, – повідомив Веряцький сільський голова Михайло Грабовчак. – Тим часом у Веряці центральна вулиця взагалі не ремонтувалася вже кілька років. Потрібно всього три-чотири машини асфальту, щоби принаймні залатати дірки. Але в четвер минулого тижня дорожники забрали техніку й перекинули її на Вилок".

Реклама

Місцеві мешканці невдоволені, бо через їхнє село до кар’єрів щодня проїжджає десятки вантажівок, які везуть камінь і щебінь на ремонт шляхів. А в самій Веряці вщент розбили дорогу і щоразу здіймають страшну пилюку.

Розрулювати ситуацію з пікетом до Веряці прибули голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк, обласні та районні депутати.

Реклама

Люди заспокоїлися і відкрили проїзд автотранспорту після того, як була досягнута домовленість, що облавтодор уже завтра зранку продовжить ямковий ремонт центральної дороги у Веряці і доведе його залізничного переїзду.

Водночас мешканці села мають намір вимагати подальшого капітального ремонту шляху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно