Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Вони підривають мережу» або ТОП-3 закарпатських блогерів

«Вони підривають мережу» або ТОП-3 закарпатських блогерів

Ужгородця Cергія Микиту вважають одним із найпопулярніших блогерів Закарпаття. Їдучи з роботи на велосипеді, він вже обдумовує ідею для чергового гумористичного допису. Його жарти актуальні, написані на злободенні теми.

ВІДЕО ДНЯ

Минулого року чоловік навіть потрапив до сотні найвідоміших блогерів в Україні. Каже: найлегше пишеться на закарпатську тематику, однак намагається створювати пости і для ширшої аудиторії.

Сергій Микита жартує, що вважає себе тільки найвідомішим блогером у Новому районі. За «радванський» напрямок Ужгорода відповідає його друг Олександр Шевелюк.

Реклама

Хлопець пише тільки вдома, аби не бути залежним від соцмереж. Із собою навіть не носить смартфон, а користується старим мобільним. Чимало ідей у нього з’являються під час прогулянок або коли моніторить новини.

Блогери все частіше роблять інтернет-меми: беруть картинки та адаптують їх до своєї тематики. Ще один ужгородський гуморист Олександр Ганусин зізнається: коли потрібно швидко створити цікаву «фотожабу», використовує звичайну програму «Paint».

Реклама

Блогерство з кожним днем набирає обертів на Закарпатті. Актуальних тем вистачає, тож ужгородські гумористи здебільшого знають, про що будуть їхні наступні дописи. Більше – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно