Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нагороди НБР: від ідеї до урочистого вручення

Нагороди НБР: від ідеї до урочистого вручення
ВІДЕО ДНЯ

Традиція нагородження за значні здобутки, гідні вчинки та виявлені чесноти живе на українських землях вже понад тисячу літ – ще із княжих часів.

Сьогодні відзнаки стали символами успіху у військовій справі, спорті, політиці, медицині, освіті тощо. Не стали винятком і економіка та бізнес.

Реклама

Комплексну об’єктивну оцінку діяльності підприємства, його місця в певній галузі економіки представляє Національний бізнес-рейтинг, базуючись на аналізі статистичних даних.

Очолюють рейтинги та отримують заслужені нагороди компанії, котрі поповнюють державну скарбницю, розвивають економіку, рухають її вперед, формують позитивний імідж України.

Реклама

Розробка й виготовлення нагород – це багатогранний процес. І він, у суті своїй, дуже схожий із веденням бізнесу. Як медаль чи орден починається з ідеї, так і кожна компанія народжується із «бачення». Як метал загартовується вогнем, так і підприємство стає сильнішим завдяки конкурентній боротьбі. Кожна деталь додає нагороді досконалості, і кожен крок веде компанію до нової вершини.

НБР вкладає глибоке значення у свої розробки. Наприклад, грифон в основі медалей символізує могутність і швидкість, а орел високо у небі – прагнення до високих цілей. Ці образи відображають основні принципи успіху в бізнесі.

Виготовляються нагороди кращими українськими виробниками із застосуванням сучасних технологій і кропіткої ручної праці.

Реклама

Тож, коли Вам вручатимуть відзнаку НБР на урочистій церемонії нагородження, знайте: в ній – повага до Вашої праці, знання, майстерність і частина душі великої і дружної команди.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно