Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Організатори велозаїзду "Літня зустріч цімборів" розповіли про цікавинки свята

Організатори велозаїзду "Літня зустріч цімборів" розповіли про цікавинки свята

Організатори велозаїзду "Літня зустріч цімборів" розповіли про цікавинки свята
У прес-центрі "Панорама" відбулась прес-конференція, присвячена проведенню велозаїзду "Munkacs Ride. Літня зустріч цімборів".

Сьогодні у прес-центрі "Панорама" відбулась прес-конференція, присвячена проведенню велозаїзду "Munkacs Ride. Літня зустріч цімборів". У ній взяли участь координатор заходу Андрій Слохіняк та волонтери Дмитро Русінка та Євген Граб. 

ВІДЕО ДНЯ

Координатор свята Андрій Слохіняк розповів, що велозаїзд до Дня Незалежності України проводиться вже вчетверте. Та головною різницею цьогорічного заїзду із попередніми є те, що до організації свята долучилась активна та креативна молодь, яка має свіжі ідеї і небайдужа до рідного міста. Також він згадав і про партнерів, які долучились до велосвята. Так, генеральним партнером є салон "Мотолюкс", генеральними інформаційними партнерами є газета "Панорама" та інтернет-видання "PMG.ua". Партнерами свята є мережа магазинів "Галерея світла", студія "Event Company", фотограф Роберт Комоні, рекламна агенція "Wild West", ведучий Ігор Товт та студія дизайну Євгена Лавришина. Музичний супровід від DJ Sunlite.

Організатори велозаїзду "Літня зустріч цімборів" розповіли про цікавинки свята – 01
Реклама

Волонтер велозаїзду Дмитро Русінка ознайомив учасників прес-конференції із маршрутом: "Цьогоріч учасники велозаїзду проїдуть новий маршрут. На відміну від попереднього року, коли велосипедисти проїхали близько 13 кілометрів, на "Літній зустрічі друзів" учасники подолають відстань у близько 10 кілометрів. А це означає, що менше часу буде витрачено на подолання маршруту, менше витрачених сил учасниками велозаїзду, зважаючи на літню погоду. Варто зауважити, що велосипедисти як стартуватимуть, так і фінішуватиуть у Парку Перемоги. А маршрут пролягатиме через вулиці Духновича, Підгорянську, Томаша Масарика, Сорочу, Пряшівську, Івана Франка, Київську, Садову та Лермонтова. Майже усі вулиці, через які пролягатиме маршрут, мають якісне асфальтне покриття. Тож усім велосипедистам не доведеться хвилюватись щодо можливих ям. Тож, 24 серпня, ласкаво просимо на велозаїзд."

Організатори велозаїзду "Літня зустріч цімборів" розповіли про цікавинки свята – 02
Реклама

У свою чергу його колега, волонтер Євген Граб, під час прес-конференції у прес-центрі "Панорама" акцентував свою увагу на розважальній частині свята: "Яке ж свято без розважальної програми? Наша літня зустріч друзів і у цьому плані буде особлива. Адже друзі, зазвичай, коли спілкуються, активно жартують, сміються і т.д. Тому і велозаїзд почнеться з веселих та дотепних жартів, адже ще до старту заїзду для учасників свята виступить учасниця шоу "Розсміши коміка" Валерія Мандзюк. Неможливо уявити свято і без музичної програми. Учасників свята розважатимуть відомі мукачівські музиканти, які виконуватимуть відомі та власі пісні. Не обійдеться і без конкурсів. Наш ведучий Ігор Товт приготував для Вас конкурси. Але вони не будуть простими, а веселими та цікавими. І переможці конкурсів отримають подарунки від генерального партнера свята – салону "Мотолюкс", який і приготував чудові призи. Які саме? Дізнаєтесь 24 серпня. Ну і безперечно, кульмінацією свята будуть фарби холлі. Усі зареєстровані учасники, як справжні друзі, вкидатимуть ці фарби. "

Присутніх на прес-конференції журналістів також цікавили питання безпеки та реєстрації учасників.

Організатори велозаїзду "Літня зустріч цімборів" розповіли про цікавинки свята – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно