Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородський міськрайонний суд відпустив додому адвоката, який підозрюється у вимаганні хабара

Ужгородський міськрайонний суд відпустив додому адвоката, який підозрюється у вимаганні хабара

19 серпня Ужгородський міськрайонний суд відмовив у задоволенні клопотання прокуратури Закарпатської області про обрання відносно адвоката Шалапаюк Віталія Леонідовича міри запобіжного засобу у вигляді тримання під вартою і постановив застосувати відносно нього міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

ВІДЕО ДНЯ

Адвокат підозрюється у вимаганні неправомірної вигоди та передачі коштів для прийняття незаконного рішення одним із суддів Берегівського районного суду. Захист підсудного адвоката здійснювали голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош та члени ради адвокатів Михайло Беран і Олександр Шманько.

Ситуацію прокоментував голова Ради адвокатів Олексій Фазекош: "Не хочу коментувати передчастно саму цю кримінальну справу. Рада адвокатів мала забезпечити дотримання прав та гарантій адвокатської діяльності і, безперечно, надати всілякими засобами правову допомогу колегові адокату. Хотів би зазначити, що всі дії в питанні забезпечення прав і гарантій адвокатської діяльності та наданя належної правової допомоги нашому колезі-адвокату узгоджувалась з керівництвом Національної Ассоціації Адвокатів України. Стосовно постанови Ужгородського міскрайонного суду, то вона є не тільки цілком законною, а і відповідає європейським правовим стандартам за якими права та свободи людини є основоположними для будь-якого демократичного суспільства і така міра запобіжного заходу як арешт застосовується дуже рідко, оскільки вважається винятковою."

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно