Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мандрівники заощаджують на покупках в дьюті-фрі

Мандрівники заощаджують на покупках в дьюті-фрі

Сервіс онлайн-замовлень у дьюті-фрі дозволить заощадити на покупках. Щоб відпочити у Європі, українцям тепер достатньо тільки бажання подорожувати та машини (або квитка на автобус).

ВІДЕО ДНЯ

Це не може не радувати прихильників шопінгу в дьюті-фрі: можливостей купувати якісні товари за приємними цінами стане ще більше. До того ж, обрати алкоголь, тютюн, косметику та парфуми тепер можна онлайн завдяки сайту Mydutyfree.

Mydutyfree – сервіс попереднього замовлення товарів в магазинах дьюті-фрі. Послуга надається в найбільш відвідуваних контрольно-пропускних пунктах: Ягодин, Доманове, Порубне, Дякове, Ужгород та Чоп.

Реклама
Мандрівники заощаджують на покупках в дьюті-фрі – 01

На сайті сервісу розміщено каталог товарів дьюті-фрі. Ви можете подивитися, які товари є в конкретному магазині. Актуальні ціни допоможуть розрахувати бюджет, а знижка 5% дозволить ще й заощадити.

Реклама

Щоб отримати знижку, треба обрати товари на сайті та оформити на них попереднє замовлення. Касири в магазині зберуть усі товари замовлення, і користувач сервісу зможе просто забрати готову покупку на кордоні.

Вам не треба сплачувати за замовлення заздалегідь. У магазині на кордоні ви зможете перевірити всі товари, відмовитися чи додати щось до замовлення, і аж тоді сплатити за покупку зі знижкою 5%.

Для кого сервіс буде корисним?

Реклама

Сервіс Mydutyfree стане в нагоді всім, хто від’їжджає до Європи автобусом чи авто.

Якщо ви подорожуєте у складі екскурсії та не знаєте точно, чи буде у вас достатньо часу для шопінгу на кордоні, ви можете скористатися сервісом. Касири підготують вашу покупку, і ви заберете її без черги в магазині.

Мандрівники заощаджують на покупках в дьюті-фрі – 02

Тим, хто планує свій бюджет та хоче знати зазделегідь, яку суму сплачуватиме в дьюті-фрі, Mydutyfree допоможе розрахувати вартість покупки.

Мандрівники, які ще не знають, що придбати, зможуть подивитися асортимент дьюті-фрі та обрати. А ті, хто вже визначився, просто перевірить, чи є необхідний товар в магазині на пропускному пункті.

Оформити замовлення необхідно за годину до орієнтовного часу прибуття на контрольно-пропускний пункт кордону. Тобто обрати товари можна навіть по дорозі до кордону.

Як скористатися?

Реклама

Відвідайте сайт mydutyfree.net або завантажте мобільний додаток.

Оберіть товари, вкажіть контактну інформацію та орієнтовний час прибуття на кордон. Безпосередньо в магазині зверніться до касирів, отримайте замовлення та сплатіть зі знижкою!

Мандрівники заощаджують на покупках в дьюті-фрі – 03

Послугою Mydutyfree можна скористатися в аеропортах Бориспіль та Одеса. Сервіс регулярно запускає партнерські знижкові програми, тож слідкуйте за новинами та отримуйте додаткові знижки.

Обирайте та заощаджуйте на покупках з Mydutyfree!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно