Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Свято Першого дзвінка в гімназії

Свято Першого дзвінка в гімназії
Перше вересня... За прогнозами очікувався дощ. Та по традиції саме першого вересня сонце виглянуло із-за хмар, щоб кожному першокласнику запам’ятався свій перший день в школі. Традиційно...

Перше вересня... За прогнозами очікувався дощ. Та по традиції саме першого вересня сонце виглянуло із-за хмар, щоб кожному першокласнику запам’ятався свій перший день в школі.

ВІДЕО ДНЯ

Традиційно вишикувалась святкова «лінійка» і ведучі оголосили свято Першого дзвінка відкритим! Не можна було не звернути увагу на задоволені і водночас задумані обличчя школярів. Бо для декого з них це свято є першим у житті, а для декого й останнім.

Так само цей сонячний ранок зустріли і учні гімназії. Відбувалося все традиційно. Пролунали звуки гарної мелодії і на очах батьків і гостей свята з’явилися одинадцятокласники, які виводили першачків. Свято розпочалося з привітань директора гімназії Цифри Володимира Івановича. Він побажав школярам життєвої наснаги та успіхів у навчанні, одинадцятокласникам скласти іспити, набратися більше знань на майбутнє доросле життя за стінами навчального закладу. Далі слово надали меру міста Золтану Ленд’єлу. Він щиро бажав гімназистам наснаги, бажання отримати більше знань, а вчителям терпіння, щоб кожному із своїх «дітей» вказати правильні напрямки у «життєвій стежці». Також він зазначив, що темою першого уроку буде «Моє місто – найкраще місто в Україні». Це питання вирішувалося і було ухвалено на засіданні з педагогами.

Реклама

На святі звучали пісні від талантів гімназії, а першокласники мило розповідали віршики.

Іван Білак, Наталія Вігодованець

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно