Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбудеться презентація фільму, про який пишуть топові світові видання

В Ужгороді відбудеться презентація фільму, про який пишуть топові світові видання

В Ужгороді відбудеться презентація фільму, про який пишуть топові світові видання

В обласному центрі презентують фільм "Межа". Саме закарпатці зможуть одними із перших побачити фестивальну версію словацько-українського фільму, який уже вийшов у світовий прокат і користується шаленою популярністю у Словаччині.

Фільм в Ужгороді особисто представлять актори стрічки Римма Зюбіна, Анди Гриц, Євгеній Лібезнюк та продюсер фільму Андрій Єрмак.

«Для нас дуже важливо показати цей фільм там, звідки і походить наша історія: з прикордонної Закарпатської області та отримати цей резонанс, почути думки місцевих жителів про кінострічку», – коментує цю подію продюсер фільму Андрій Єрмак.

ВІДЕО ДНЯ

«Межа» — це стрічка, про яку ще до офіційного релізу написали видатні світові видання «The Hollywood Reporter» та «Variety». Цей фільм вперше за багато років представляв Україну в основній конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах, що входить до переліку фестивалів категорії «А». Більше того, саме стрічка «Межа» здобула на фестивалі один із найголовніших призів – Кришталевий глобус за кращу режисерську роботу.

Великий ажіотаж навколо фільму спричинений не лише успіхом стрічки на кінофестивалі, а й рецензіями світових кінокритиків, які порівняли «Межу» з кращими роботами Гая Річі, «Хрещеним батьком» та «Кланом Сопрано».

Фільм стартував у світовому прокаті лише 3-го серпня, а уже встановив абсолютний рекорд прокату в Словаччині. Уже сьогодні стрічку подивились більше 222 000 глядачів у кінотеатрах всієї країни!

Український реліз фільму планується 16 листопада цього року.

«Межа» — словацько-українська копродукція, в основі сюжету якої лежить реальна гостросюжетна історія, що відбулася на словацько-українському прикордонні у 2007 році, на межі вступу Словаччини до Шенгенської зони.

Реклама

Зйомки фільму відбувалися в Україні, Чехії та Словаччині, а окрім словацьких та чеських зірок у стрічці знялися відомі українські актори: Римма Зюбіна – лауреатка першої національної кінопремії «Золота Дзиґа», один із найулюбленіших українських акторів Станіслав Боклан, молодий актор Олександр Піскунов та актор Володимир Геляс.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно