Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У «Паланку» пройде міжнародний фестиваль «Карпати Фест»

15-16 вересня на території замку «Паланок» відбудеться міжнародний фестиваль «Карпати Фест». Фестиваль організовано Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна у рамках Дня Європейської співпраці.

ВІДЕО ДНЯ

Ідея фестивалю – промоція культурної спадщини прикордонних регіонів, об’єднавши танцювальні, співочі, театральні колективи, митців і ремісників з Польщі, Білорусі та України. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Також у програмі заходу заплановано представлення кращого досвіду реалізації проектів міжнародної технічної допомоги, що фінансувалися програмою Польща-Білорусь-Україна у 2007-2013 роках та можливості у рамках нової фінансової перспективи Програми на 2014-2020 роки.

Реклама

Учасники фестивалю – представники громадських та неурядових організацій, що вже мають досвід реалізації проектів у Програмі, а також потенційні нові бенефіціари Програми.

Серед запрошених гостей заходу – представники Міністерства економічного розвитку Польщі, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, делегації Європейського Союзу в Україні, народні депутати, представники регіональної влади з території дії Програми, дипломатичного корпусу Польщі тощо.

Реклама

Під час тематичних панелей учасники фестивалю з Польщі, Білорусі та України матимуть можливість обговорити спільну культурну та історичну спадщину, а також шанси для їх розвитку і промоції.

Організатори заходу обіцяють, що підготували для гостей цікаві сюрпризи, але які саме – можна буде дізнатися на самому фестивалі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно