Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Унікальна технологія друку на гаражних воротах від КРУЖІК

Унікальна технологія друку на гаражних воротах від КРУЖІК

Компанія «Кружік Україна» нещодавно представила технологію друку на воротах, яка є унікальною у світі – Dura Print (Дюра Прінт).

ВІДЕО ДНЯ

Dura Print (Дюра Прінт) – це абсолютно нова і унікальна технологія струменевого друку з використанням ультрафіолетового затверджувача чорнил, які застигають (фотополімеризуються) під впливом ультрафіолетового випромінювання, утворюючи плівку на воротних панелях. Це перешкоджає виникненню поверхневої напруги матеріалу панелей в місцях вигинів і гострих країв (особливо в панелях вагонка, лінія і касета).

Після струминного друку, поверхня обробляється матовим PUR лаком. В результаті поверхня набуває високу стійкість до ультрафіолетових променів, а також до тертя і абразивного зносу.

Реклама

Варто зауважити, що можливості друку практично безмежні. Фахівці компанії «Кружік Україна» можуть виконати, наприклад, різні імітації дерева, бетона, нержавіючої металевої конструкції, будь-які зображення, фотографії, написи, логотипи компаній, та навіть візерунки української вишиванки й інше. Для того, щоб отримати унікальні дані для друку, компанія співпрацює з провідними європейськими дизайнерами та архітекторами, які стежать за новими тенденціями та інноваціями у своїх сферах.

Цікаво, що ця технологія друку дає можливість отримувати чудову якість друку на воротній панелі. Друк на воротних панелях з такою високою здатністю є унікальним. А під час тестування вплив сонячного випромінювання та інших погодних дій було випробувано в спеціалізованих випробувальних ділянках з еквівалентом в 10 років.

Реклама

Споживачам варто знати, що максимально можлива довжина однієї панелі для друку складає 7500 мм.

Компанія «Кружік Україна» високо цінує індивідуальні смаки своїх клієнтів. І тому мотиви друку в технології «DURA PRINT» розділені на три основні серії: STANDARD, EXCLUSIVE і INDIVIDUAL.

Серія «STANDARD» – це набір стандартних ілюстрацій, які найбільш часто використовуються для обробки поверхні воріт. Серія STANDARD включає в себе всі стандартні імітації дерева.

Реклама

Також фахівці компанії розробили серію «EXCLUSIVE», як реакцію на постійно зростаючий попит на інноваційний дизайн воріт, такий як: дизайн корозії CORTEN, зовнішній вигляд бетону в різних формах, матовий алюміній або оцинкований листовий метал, карбон (і його кольорова гама), екзотичні породи дерева, камінь або цегла, різні векторні візерунки і т.д.

У разі індивідуального дизайну, клієнт або архітектор самостійно надає зображення або фотографію. Фахівцям компанії необхідно, щоб Ви надали дані для друку або в векторному форматі, або у вигляді зображення.

Існує можливість змінити вже надрукований дизайн на новий, в будь-який час.

А найголовніше – це гарантія на ворота, яка надається на 5 років.

Тож, унікальні ворота, аналогів яким немає у світі, вже на Закарпатті. І кожен закарпатець може мати якісні європейські ворота у власному будинку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно