Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівник управління Укртрансбезпеки на Закарпатті каже, що затриманий на хабарі інспектор ще до інциденту був звільнений

Керівник управління Укртрансбезпеки на Закарпатті каже, що затриманий на хабарі інспектор ще до інциденту був звільнений

Інспектор Олег Черепаня, за версією прокуратури, вимагав та одержав 6 тисяч гривень за виготовлення ліцензії на пасажирські перевезення. Начальник Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області Сергій Слободянюк повідомив, що його колишнього підлеглого затримали в Мукачеві 26 серпня. Але на той час він уже не був держслужбовцем. Із восьми місяців цього року попрацював тільки 5. Інші три провів на лікарняному, отримав групу інвалідності і пішов з посади за станом здоров’я. Слободянюк переконує: інспектор звільнився за власним бажанням 23 серпня, тобто за три дні до інциденту з хабарем.

ВІДЕО ДНЯ

 

"Людину брали у трусах чи в шортах-майці біля його будинку в Мукачеві, в кафе. Йому перед тим подзвонив знайомий, який колись 7 років тому працював разом з ним. Попросив допомогти його товаришу отримати ліцензію. Той каже: нема питань, хай мені дзвонить, хай підходить. Невдозі дзвонить той, хто нібито хотів отримати цю ліцензію і сформувати пакет документів а ліцензію. Він за дзвінком виходить за 70 метрів від свого будинку в кафе в Мукачеві. Дивляться той пакет документів. Я абсолютно проти того, щоб держслужбовець отримав неправомірну вигоду. Але як уже було. Він, мабуть, уже знав, що він звільнений, що йому нічого не загрожує. Він спокійно пішов на такий контакт. Він взяв файлик. Не знаю, чи взяв він ті гроші, чи ні. Передивився документи і сказав, що через адвоката зробимо тобі ліцензію. Він взяв той файлик із грошима. І тут його затримали", – сказав начальник Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області.

Реклама

Попередньо встановлено, що 6 тисяч гривень працівник Укртрансбезпеки одержав від закарпатця за сприяння, з використанням службового становища, у виготовленні ліцензії на перевезення пасажирів на таксі а також легковими автомобілями на замовлення. Але Сергій Слободянюк каже: Управління не видає ліцензії вже понад два роки. Усі документи відправляються до Києва. Наразі співробітникаУкртрансбезпеки відпустили.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно