Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найкращі підприємства України відзначені нагородами на церемонії до Дня Незалежності

Найкращі підприємства України відзначені нагородами на церемонії до Дня Незалежності

Найкращі підприємства України відзначені нагородами на церемонії до Дня Незалежності
ВІДЕО ДНЯ

23 серпня 2017 року відбулась Міжнародна бізнес-конференція та Урочиста церемонія нагородження лідерів економіки країн-учасниць Союзу Національних бізнес-рейтингів. У зустрічі взяли участь більше ста власників бізнесу, керівників та кращих працівників підприємств із різних куточків України, Грузії та Казахстану.

До Дня незалежності України бізнесмени, чиї підприємства увійшли в число кращих за версією Національного бізнес-рейтингу, отримали нагороди в елітному комплексі неподалік Львова. На лідерів чекала насичена ділова програма, нові знайомства та багато сюрпризів.

Реклама

Захід відбувся за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Нові перспективи

Реклама

Міжнародна бізнес-конференція відбулась у форматі нетворкінг-коктейлю. У невимушеній атмосфері учасники познайомились одне з одним, представили свої підприємства, обговорили можливості подальшої співпраці.

Таким чином, зустріч стала відмінною платформою для розширення ділових зв’язків не лише між вітчизняними підприємцями, а й із зарубіжними колегами. Такі неформальні зустрічі – відкрите спілкування, налагодження стосунків – в майбутньому можуть перерости в ділову співпрацю.

Модератором заходу була Марія Терехова, яка має уже більше 15 років досвіду у веденні успішного бізнесу в Україні та Казахстані. Співзасновниця Групи компаній X-Tend поділилась секретами розвитку мережі ділових контактів як у реальному житті, так і у популярних соціальних мережах.

Реклама

Нагорода НБР – символ успіху

Лауреатами рейтингу стали аграрні, медичні, будівельні, сільськогосподарські, промислові та інші компанії. Віднині вони – володарі нагород «Лідер року», Leader of the branch («Лідер галузі»), Import Export Award («Експортер/Імпортер року»), що свідчить про високі досягнення підприємств та їхній значний внесок у розвиток економіки. Адже ці компанії визнано лідерами на основі комплексного аналізу фінансово-економічних показників їхньої діяльності.

«Досягнення Ваших підприємств – результат колосальної праці, досвіду, вміння управляти бізнес-процесами. Це «сума» прийнятих рішень і командної роботи. Нагороди від Національного бізнес-рейтингу – символ вашої сміливості, надійності й успіху», – зазначила під час привітальної промови Голова оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні Анна Шуліка.

Персональними нагородами були відзначені кращі керівники й співробітники підприємств-лідерів. Їхні щирі емоції – радість від нагородження та перебування на заході – створили особливу атмосферу урочистості.

Святкування бізнес-тріумфу

Зустріч лідерів відбулася у невимовно красивому місці на Львівщині – відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & SPA. Палац, живописна природа, джерельне озеро, кришталево чисте повітря – тут є все, аби відчути себе у райському куточку.

Справжнього драйву до свята додавали ведучі – Андрій Матящук та Марія Мазо. Досвідчені, невимушені та елегантні – вони, безумовно, зробили вечір незабутнім.

Реклама

До високих нагород учасники отримали ще й безліч приємних подарунків від партнерів розіграшу: сертифікати на послуги, книги, знижки на товари тощо.

На завершення цієї масштабної міжнародної події відбулось шоу за участі українського популярного гурту «НЕАНГЕЛИ» та святковий банкет.

Національне та міжнародне визнання, нові знання та досвід, ефективні маркетингові інструменти, мотивація та натхнення – ось, що отримав кожен учасник зустрічі лідерів. А також – яскраві враження та емоції, що дадуть наснагу на нові звершення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно