Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У гірському селі Широкий Луг, що на Тячівщині, встеляють новий асфальт

У гірському селі Широкий Луг, що на Тячівщині, встеляють новий асфальт

У гірському селі Широкий Луг, що на Тячівщині, встеляють новий асфальт
ВІДЕО ДНЯ

На днях голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук навідався в село Широкий Луг, де оглянув хід виконання робіт з капітального оновлення центральної дороги.

Вже декілька днів тут працюють дорожники, які встеляють новий асфальт по вул. Шевченка від магазину "Любовіт" до межі території сільської ради. Кошти в сумі 1086,828 грн на об’єкт виділено з державного фонду регіонального розвитку. Також частину фінансування спрямовано з районного бюджету, – повідомляє Тячівська РДА.

Реклама

Василь Дем’янчук провів зустріч з активом села, зокрема поспілкувався з сільським головою Василем Олексієм та депутатом районної ради Володимиром Мідянком

Відтак було обговорено можливість оновлення ще одного відрізку шляху на найближчу перспективу. А також інші нагальні питанння життєдіяльності даного населегого пугкту, його соціально-економічного розвитку та покращення інфраструктури.

Реклама

Як зазначив очільник Тячівщини, на сьогодні ситуація з станом доріг є найбільш актуальною. Тому з боку керівництва району робиться все можливе, аби її якнайшвидше вирішити, що є дуже важливим для такого віддаленого села як Широкий Луг. Це в свою чергу повинно дати поштовх для туризму, який в гірській глибинці має неабиякий потенціал. І не лише в цьому селі, а й навколишніх населених пунктах, які зачаровують своєю природньою красою.

Голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук також наголосив, що на сьогодні у районі тривать роботи як з капітального оновлення так і поточного ремонту доріг. Нещодавно встелено новий асфальт на частині центральної дороги в селі Тарасівка, на завершені ліквідація ямковості на відрізку автошдяху "Колодне - Вонігово". На часі проведення ремонту у напрямку "Нересниця - Тересва". Таким чином є сподівання, що ситуація з якості дорожнього сполучення у Тячівському району в цьому році суттєво покращиться.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно