Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Закарпатської облради хочуть дофінансувати обласну програму «Турбота»

Депутати Закарпатської облради хочуть дофінансувати обласну програму «Турбота»

Депутати Закарпатської облради хочуть дофінансувати обласну програму «Турбота»

З початку цього тижня постійні комісії Закарпатської обласної ради розпочали готуватися до восьмої сесії та вивчати матеріали, пропоновані до її порядку денного. Так, у понеділок, 11 вересня, відбулося засідання профільної комісії з питань охорони здоров’я, яку очолює Роман Шніцер. У ході обговорення комісії також взяв участь заступник голови облради Петро Грицик.

ВІДЕО ДНЯ

Найперше депутати детально проаналізували профільні проекти рішень. Серед яких - звіти про хід виконання Програми розвитку та вдосконалення нефрологічної служби в області на 2016-2020 роки та Регіональної програми «Репродуктивне здоров’я населення Закарпатської області на період до 2020 року», а також про призначення головного лікаря обласного центру медико-соціальної експертизи та інше, – зазначає прес-служба Закарпатської облради.

Активно депутати обговорили проекти рішень, які стосувалися розвитку земельних відносин у Закарпатській області на 2017 рік, затвердження Комплексної соціально-економічної програми забезпечення молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб житлом в Закарпатській області на 2018-2022 роки, а також Програми регулювання водних відносин при проведенні робіт із розчистки русел річок у басейні р. Тиса в Закарпатській області тощо.

Реклама

Уважно вивчила комісія внесення змін до діючих обласних програм у галузі нацменшин, культури і мистецтва, майнові питання та про надра.

У ході роботи подано заяви від важкохворих краян з проханням виділити кошти на дороговартісне лікування.

Реклама

- Важкохворих краян, на жаль, більшає і ми повинні підтримувати їх, бо це наш обов’язок, – зауважив Роман Шніцер. Його підтримали й інші члени комісії. Серед пропозицій звучало і про необхідність дофінансувати Обласну програму «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на 2016-2018 роки.

Також під час дискусій висловлено чимало слушних зауважень та доповнень до пропонованих матеріалів і проектів рішень, які будуть узагальнені та запропоновані до розгляду президії обласної ради.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно