Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як у Мукачеві допомагають вибрати професію

Однією з фундаментальних умов розвитку суспільства є розвиток людських ресурсів, становлення громадянського, інтелектуального та професійного потенціалу країни, без яких неможливі тривалі позитивні зміни умов життя та діяльності людей. Ринкова економіка формує ринок праці таким чином, що професійна орієнтація виходить на перший план як активна форма соціального захисту та підтримки громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Основним завданням профорієнтації є забезпечення професійного вибору з врахуванням індивідуальних здібностей, інтересів і характеру людини та можливостей розвивати їх в процесі роботи з метою підвищення кваліфікації і професійного рівня, – повідомляють у Мукачівському районному центрі зайнятості.

Проведення професійної орієнтації населення – одне з основних завдань державної служби зайнятості. Мукачівський районний центр зайнятості системно проводить профорієнтаційну роботу зі своїми клієнтами та особлива увага приділяється молодому поколінню краян. Аби завтрашні абітурієнти не розгубилися серед розмаїття професій і віднайшли єдино правильний шлях у подальшому житті, в травні – червні поточного року було проведено інформаційну кампанію з професійної орієнтації старшокласників.

Реклама

58 учням 9-11 класів загальноосвітніх шкіл було надано профконсультаційні послуги з використанням психодіагностичного тестування в автоматизованій  системі АРМ "ПрофКонсультант", а також вони отримали інформацію про міжнародну тестову методику "MagellanoУніверситет" на безкоштовному профорієнтаційному порталі "Моя кар’єра".

Всі бажаючі можуть скористатися профконсультаційними послугами з вибору професії, фахівці центру зайнятості радо допоможуть визначитися у такому складному та відповідальному питанні життя. Адже це не лише вдале чи невдале рішення юності, а й подальша доля людини, активне, творче, радісне життя або ж пасивне збайдужіле існування; насамкінець, вдалий вибір професії – одна з головних складових і умов людського щастя, усвідомлення своєї потрібності в соціумі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно