Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево може залишитися без тепла цієї зими

Мукачево може залишитися без тепла цієї зими
У понеділок, 9 серпня, під головуванням заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Віктора Феєра відбулася селекторна нарада з питань підготовки господарського комплексу області до роботи...

У понеділок, 9 серпня, під головуванням заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Віктора Феєра відбулася селекторна нарада з питань підготовки господарського комплексу області до роботи під час опалювального періоду 2010-2011 років, стану розрахунків за спожиті енергоносії та заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах житлово-комунальних підприємств краю.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом область до зими готується нормальними темпами, – відзначив Віктор Феєр. Проте є окремі питання у деяких районах та містах, зокрема, у Мукачеві та Хусті, на Воловеччині та Великоберезнянщині, що потребують негайного вирішення. Наголошувалося, що до 1 вересня у районах та містах мають бути підписані відповідні паспорти готовності до опалювального сезону житлових будинків. Інакше об'єкти вважатимуться неготовими до зими. Наразі паспортизація завершена в обласному центрі та Іршавському районі.

Віктор Іванович закликав учасників селекторної наради при підготовці до зими співпрацювати із Закарпатгазом, аби не виникало непередбачуваних ситуацій, зокрема, відключення будинків від газопостачання. Заступник голови облдержадміністрації доручив відповідальним на місцях тримати це питання на контролі.

Реклама

Особливо на селекторній нараді наголошували на питаннях КП "Мукачів-тепло". Підприємство нарощує борги за електроенергію, є й проблема з оплатою за спожитий газ. Наразі керівництво міста думає, як зарадити цій ситуації.

За результатами селекторної наради заступник голови облдержадміністрації Віктор Феєр дав конкретні доручення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно