Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сторічний ювілей відсвяткувала жителька Нового Давидкова

Сторічний ювілей відсвяткувала жителька Нового Давидкова
Уже, мабуть, не багатьох треба переконувати, що доля кожного з нас у Господніх руках. І скільки би людина не прожила на цім світі – все-таки життя видається коротким і журливим. Навіть тоді, коли...

Уже, мабуть, не багатьох треба переконувати, що доля кожного з нас у Господніх руках. І скільки би людина не прожила на цім світі – все-таки життя видається коротким і журливим. Навіть тоді, коли оглядаєш уже пройдений шлях з висоти у сотню літ. Дійсно, часто ми вітаємо іменинників, і з-поміж усіх добрих побажань бажаємо до ста років дожити.

ВІДЕО ДНЯ

Таких пророцтв впродовж життєвого шляху чимало адресувалось рідними та друзями і мешканці села Нового Давидкова, що на Мукачівщині, Олені Василівні Балаж. І ось вони, слава Богу, для Олени Василівни збулися.

Четвертого серпня оселя на вулиці Набережній, 40 у Новому Давидкові приймала численних гостей, які приходили й щиро вітали ювілярку-трудівницю.

Реклама

Така подія не могла пройти повз увагу й голови Мукачівської районної державної адміністрації Василя Івановича Лазаря. Керівник району привітав довгожительку, яка все життя трудилася на землі, сповідувала християнські традиції, зростила і виховала шістьох дітей, берегла сімейний затишок, подавала приклад працьовитості, релігійності, чесності, правдивості, доброти, поваги, людяності, з прекрасним ювілеєм.

– Шановна Олено Василівно, – звернувся Василь Лазар до трудівниці. – Милостивий Господь сподобив Вас дожити до таких прекрасних років. Від імені райдержадміністрації і від себе здоровлю Вас у цей святковий час і бажаю Вам подальшого щасливого життєвого шляху, великих радощів від дітей, онуків та правнуків, любові та поваги від сусідів, односельчан, великої родини, від людей нашої Мукачівщини.

Реклама

Хай добро наповнює Ваш дім, а Мати Божа береже Вас і родину від всіляких негараздів.

Голова райдержадміністрації вручив довгожительці букет квітів та пам'ятний дарунок – на знак великої поваги та турботи про поважаних людей.

До привітань і долучився голова ветеранської організації району Іван Качур, який побажав односельчанці ще багато таких сонячних і радісних днів, чудового настрою, активного довголіття та Божої благодаті за праведне життя.

Реклама

Василь Гарагонич

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно