Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівських школярів навчатимуть дресирувати собак

Мукачівських школярів навчатимуть дресирувати собак
ВІДЕО ДНЯ

На базі Центру позашкільної освіти в Мукачеві відкрили гурток «Юного кінолога». Займатимуться зі школярами і їхніми «чотирилапими друзями» кінологи Головного Управління поліції в Закарпатській області.

«За результатами анкетування, під час якого було опитано 1500 школярів зі шкіл Мукачева, діти віддали перевагу кінології. Всі школярі, які мають чотирилапих друзів, хотіли б навчитись їх тренувати», – розповів керівник Центру позашкільної освіти Мукачева Олександр Талабішка. Тож спільно з поліцейськими кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області створено гурток, де школярі матимуть можливість навчитись культурі спілкування, дресирування та догляду за собаками.

Реклама

Перше заняття з десятьма школярами, які  привели своїх чотирилапих друзів, провів Олександр Лазар – начальник Кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області. Окрім того, присутні мали змогу побачити навики службових собак у пошуку вибухонебезпечних предметів, зброї та відмінні знання із загального курсу команд голосом та жестами.

Займатимуться діти на базі Мукачівського центру позашкільної освіти щотижня з інспектором-кінологом Кінологічного центру ГУНП Альоною Маліковою.

Реклама

Юні кінологи зі своїми улюбленцями різних порід – мисливських, службових і декоративних – демонстрували свої навички в подоланні смуги перешкод, курсу слухняності та захисній справі. Кожен виступ супроводжувався підбадьорливими вигуками однолітків та оплесками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно