Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Валідатори не роблять" – із новим громадським транспортом Мукачева нова біда

"Валідатори не роблять" – із новим громадським транспортом Мукачева нова біда

 

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві продовжує курсувати новий громадський транспорт міста. Протягом останніх днів мукачівці фіксують різні проблеми, пов’язані з нововведеннями в оплаті за проїзд у нових автобусах.

Так, деякі пасажири маршруту №3 (Івана Франка – Климента Тімірязєва) скаржаться інтернет-виданню "PMG.ua" на те, що валідатори приймають не усі картки мукачівця. Тобто, з однієї муніципальної картки зчитуються кошти, інша взагалі не зчитується і пише "Поїздки вичерпано".

Реклама

Журналіст "PMG.ua" проїхався маршрутом і з’ясував, що електронні валідатори, які з помпезністю презентувало керівництво міста наразі працюють вельми не коректно. Так, одноразові квитки, які мукачівці можуть придбати в окремим магазинах міста, збирають волонтери – головним завданням яких є допомога містянам у освоєнні нової техніки.

Читайте також:
Стало відомо, де в Мукачеві можна купити електронні квитки для проїзду в нових автобусах
Реклама

Варто відзначити, що валідатори, як і весь проект комунального громадського транспорту, обійшлись місту в кругленьку суму коштів громади. Інша проблема – вони не зчитують ані картку мукачівця, ані інші платіжні системи.

Пенсіонери маршруту №3, що заходять в автобус демонструють водію пенсійне посвідчення, після чого той, пропускає їх через турнікер. Вся картина вельми нагадує слова з пісні "Купила мама коника, а коник без ноги…".

Нагадаємо, що раніше подібний інцидент трапився у неділю в одному з автобусів, який рухається за маршрутом №2 (вул. Митрополита Володимира – вул. Свято-Михайлівська).

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно