Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець пішов по гриби і заблукав

О 12:20 18 вересня в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час збирання грибів у лісовому масиві в урочищі «Чорна ріка» в районі с. Синевирська Поляна Міжгірського району, втратив орієнтир та заблукав 39-річний мешканець с. Студений Міжгірського району.

ВІДЕО ДНЯ

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено рятувальників гірських пошуково-рятувальних відділень смт. Міжгір’я та смт. Усть-Чорна Тячівського району у кількості восьми чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

Читайте також:
Закарпатка назбирала 14 кошиків грибів
Реклама

Близько 19:00 працівники ДСНС відшукали чоловіка. Медичної допомоги він не потребував, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області. Далі за допомогою транспортного засобу його було доправлено до с. Синевирська Поляна.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до любителів тихого полювання з проханням відвідувати лише знайомі місця, або ж виходити в гори з людьми, які добре знають місцевість. Так як в окремих випадках, подорож до лісу може мати не вельми приємні спогади та наслідки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно