Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Служба зайнятості запроваджує нові сервіси роботи

Служба зайнятості все більше модернізує, покращує та наближає свої сервіси до клієнтів. Запроваджено в роботу сучасні інноваційні продукти, такі як: відеорезюме шукачів роботи, онлайн співбесіда та відеовакансії.

ВІДЕО ДНЯ

Особливе місце серед зазначених пропозицій займає презентація своїх здібностей шукачем роботи, так зване «відеорезюме». Завдання фахівців державної служби зайнятості – допомогти кожній людині відчути свою потрібність в суспільстві та реалізувати свої професійні можливості.

Завдяки такій презентації, у шукачів роботи є можливість підвищити свої шанси на ринку праці – склавши не тільки паперове резюме, а й продемонструвати відеоматеріал, – зазначають у Мукачівському районному центрі зайнятості. А роботодавець в свою чергу, шукаючи претендента на роботу, може ознайомитися з відео-резюме шукача роботи, побачити реальну людину, виділити переваги претендентів та вибрати достойного кандидата на вакантну посаду, а співбесіди онлайн дозволяють суттєво економити час та кошти при підборі фахівців.

Реклама

За допомогою електронної черги громадяни можуть самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на відвідування до будь-якого центру зайнятості.

Завдяки новим сервісам роботи, для задоволення кадрової потреби роботодавців та поінформованості шукачів роботи щодо наявного вільного робочого місця, фахівцями центру зайнятості надається допомага у створенні слайд-ревю та відеороликів про заявлене робоче місце, які застосовуються під час індивідуальних прийомів та проведенні групових заходів.

Реклама

Відео-вакансія – це невеликий відеоролик, в якому уповноважена особа роботодавця презентує підприємство (організацію, установу), розповідає про загальні аспекти його роботи, роль та місце майбутнього співробітника в структурі підприємства, а також його основні завдання та обов’язки.

Мукачівський районний центр зайнятості безкоштовно пропонує бажаючим свою допомогу у створенні власного відеорезюме та гідної презентації роботодавцеві.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно