Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові «Skoda Octavia» в’їхала в легковик

У Берегові «Skoda Octavia» в’їхала в легковик

Вчора, 24 вересня, у Берегові працівники поліції зупинили водія «Skoda Octavia». Мешканець Берегівщини не дотримався безпечної дистанції при повороті — і зіштовхнувся з іншим автомобілем.

ВІДЕО ДНЯ

Результати експертизи на вміст алкоголю в крові водія показали 3,2 проміле. На винуватця аварії складено адміністративні матеріали за статтями 124 та 130 КУпАП.

Ще одного нетверезого водія група реагування патрульної поліції зупинила в смт.Міжгір’я. 26-річний мешканець села Ізки рухався на автомобілі «Mercedes Vitо», на якому не освічувався номерний знак.

Реклама
Читайте також:
На вокзалі водій, здаючи назад, збив пішохода

Освідчення на драгері виявило в крові водія 1,59 проміле алкоголю. Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, на порушника складено адміністративні матеріали за статтями 130 та 121 (ч.6) КУпАП.

Реклама

Того ж дня нетверезого водія мотоциклу «Delta» правоохоронці зупинили у Виноградові. Причиною зупинки була відсутність номерного знака на транспортному засобі.

При перевірці поліцейські з’ясували, що чоловік не має водійського посвідчення, а медосвідчення підтвердило наявність алкоголю в крові порушника — 2,2 проміле. Поліцейські склали відповідний адмінпротокол.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно