Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Dura Print від КРУЖІК: унікальна технологія цифрового друку на воротах

Dura Print від КРУЖІК: унікальна технологія цифрового друку на воротах

Dura Print від КРУЖІК: унікальна технологія цифрового друку на воротах

За останні роки компанія “Кружік” все інтенсивніше набирає лідируючі позиції на загальноєвропейському ринку з виробництва та продажу секційних воріт.

ВІДЕО ДНЯ

Популярність продукції цієї компанії підтверджується високими показниками. Так, на сьогоднішній день відбуваються регулярні поставки воріт в 11 європейських країн. А все це тому, що компанія використовує надсучасні технології при виробництві воріт.

Передові технології виробництва секційних воріт високої якості гарантують сертифікати TЬV для всіх продуктів компанії КРУЖІК і ISO 9001: 2008 – система якості менеджменту. Безпека в експлуатації забезпечується суворим європейським стандартом EN 13241-1.

Реклама

Завдяки придбаному досвіду і отриманих сертифікатів, на сьогоднішній день наша компанія пропонує і гарантує найвищу якість і безпеку продуктів виконаних командою професіоналів.

Однак світ не стоїть на місці. З ним розвивається і робота компанії «Кружік». Фахівці компанії представляють унікальну технологію цифрового друку на гаражних і промислових воротах – DURA PRINT від КРУЖІК. Це Унікальна технологія струменевого друку на воротних панелях з використанням ультрафіолетового затверджувача чорнил.

Реклама

Варто зазначити, що мотиви друку в технології DURA PRINT розділені на три основні серії: STANDARD, EXCLUSIVE і INDIVIDUAL.

Завдяки технології DURA PRINT мотив друку EXCLUSIVE можуть використовувати найвибагливіші клієнти. Адже пропонується різноманітний дизайн воріт, який розроблений відомими дизайнерами. Тут враховані усі останні тенденції дизайну воріт.

Зокрема, можна відзначити стиль «Українська вишиванка». Якість друку є однаковою для будь-яких воріт. Ця текстура включили в нашу пропозицію з метою надати можливість друку будь-якого візерунку. Також можливо роздрукувати цю норвезьку модель в будь-якому кольоровому забарвленні і адаптувати  відповідно до побажань клієнтів.

Реклама

Крім того, можна виготовити ворота у вигляді цегляної стіни. Це одна з найпопулярніших текстур в повсякденному житті. Вона підходить для класичних і сучасних будівель.

Ця текстура відповідає реальному розміру цегли. Що стосується кольору, то основним відтінком було обрано середньо-темне забарвлення. Звичайно, можуть бути цеглини світліше або темніше. Однак очікується, що цегляні текстури від КРУЖІК незабаром розширяться на ще два варіанти.

Dura Print від КРУЖІК: унікальна технологія цифрового друку на воротах – 01

Особливою текстурою є Macahuba. Це імітація дерева, яка має різноманітний малюнок і велику палітру кольорів. Технологія DURA PRINT має величезну перевагу роботи з 16 мільйонами кольорів, що дозволяє промальовувати кожну деталь у всій різноманітності відтінків. Текстуру Macahuba рекомендується використовувати на панелях з гладкою поверхнею, що дозволяє виділити її барвистість.

Цікавим різновидом є і Bambus. Це наступна імітація дерева, яку не застосовували в гаражних воротах, тому що не існувало подібних плівок. Однак тепер, завдяки технології DURA PRINT, цю прекрасну текстуру ми можемо запропонувати нашим покупцям. Ми рекомендуємо застосовувати цю текстуру на панелях з гладкою поверхнею, яка дозволяє найкраще підкреслити тонкий малюнок бамбука.

Dura Print від КРУЖІК: унікальна технологія цифрового друку на воротах – 02

Загалом є 38 різноманітних текстур і мотивів EXCLUSIVE, які виготовляються унікальною технологією DURA PRINT від КРУЖІК. Тому навіть найвибагливіший клієнт може обрати такий варіант, який припаде йому до душі.

Реклама

Варто зауважити, що гаражні і промислові ворота виготовляються точно під розмір, тим самим досягається максимально якісне закриття проєму. Компанія КРУЖІК може виготовити ворота для закриття отвору практично будь-якої форми і розміру.

Тож не баріться і замовляйте.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно